Kategoriat

MOLKOSAN FRUIT (500ml) A.Vogel

- 25,00€/l
- Pakkauskoko: 500ml
Tuotekuvaus
Vogelin Molkosan®-tuoteperheen uusin jäsen on hedelmäinen Molkosan®. Uusi, päivittäin nautittava juoma on tarkoitettu suolistobakteerien luonnollisen tasapainon ja hyvinvoinnin ylläpitoon koko perheelle. Juoman kalsium edistää ruoansulatusentsyymien normaalia toimintaa.
Molkosan® Fruit on hapatettua ja tiivistettyä maitoheraa, josta maitoproteiini on poistettu suodattamalla. Se sisältää runsaasti L+ -maitohappoa. Raikas ja hedelmäinen juoma saa makunsa antioksidanttipitoisesta marja-aroniasta ja granaattiomenasta sekä stevioliglykosideistä. Juomaan on lisätty kalsiumia, sillä useat ruoansulatusentsyymit tarvitsevat sitä toimiakseen tehokkaammin.
Ainesosat:
Maitohappokäytetty heratiiviste (maidosta), hedelmämehutiiviste (musta-aronia 18%, granaattiomena 8%), kalsiumlaktaatti, luontainen aromi, kaliumsitraatti, happamuudensäätöaine (omenahappo), makeutusaine (stevioliglykosidit).
Käyttöohje:
Ravista Molkosan® Fruit -pulloa ennen käyttöä, sillä osa hedelmämehusta voi laskeutua pullon pohjalle, mikä kertoo tuotteen luonnonmukaisuudesta.
Sekoita 1,5 rkl (20 ml) Molkosan® Fruitia lasilliseen kylmää vettä tai kivennäisvettä.
Nauti Molkosan® Fruitia päivittäin vähintään viikon ajan, niin ehdit huomata juoman hyvää tekevät vaikutukset. Sopii jatkuvaan, pitkäaikaiseenkin käyttöön koko perheelle.
Kokeile oliiviöljyn ja oreganon kera salaatinkastikkeena!
Säilytys:
Tuote säilyy avaamisen jälkeen jääkapissa 1 kk.
FAQ
1. Mitä Molkosan® Fruit sisältää?
Molkosan® Fruit on laktoositon ja GMO vapaa. Molkosanissa ei ole maidonproteiineja, hiivaa, gluteenia eikä keinotekoisia lisäaineita.
2. Kuinka kauan Molkosan® Fruitia voi käyttää?
Molkosan® Fruitia voi käyttää päivittäin eikä pitkäaikaiselle käytölle ole estettä.
3. Mikä on L+ -maitohappo?
Maitohappobakteerit muodostavat suolistossa L+ -maitohappoa. L+-maitohappo pitää suoliston happamuuden oikealla tasolla ja toimii prebioottina, jolloin suoliston hyvät bakteerit kasvavat ja voivat hyvin. Mitä enemmän L+ maitohappoa suolistossa on, sen paremmin hyvät bakteerit viihtyvät ja ruoansulatus toimii tehokkaasti. Huonot bakteerit puolestaan eivät pidä L+-maitohaposta, eivätkä pysty elämään hyvien bakteerien valtaamassa suolistossa.