Kategoriat

Meiltä saat

Solgar hivenaineet, vitamiinit... Terranova hivenaineet, vitamiinit...

Maksutavat

Checkout - Oma maksutapa kaikille
Nopea toimitus jopa saman päivän aikana kun tilaat ennen klo 13.

NIVELACTIVE Kipugeeli p.e.3/2022 (80ml) Valioravinto

Nivel active geeli vr large
5,50€ 11,90€
  • 68,75€/l
  • Pakkauskoko: 80ml
Valitettavasti tuote on väliaikaisesti loppunut.

Tuotekuvaus

NivelActive Kipugeeli

Tuotteen aineosat ja säilytys

Alcohol denat, Aqua, Glycerin, Menthol, Carbomer, Pinus silvestris Oil, Tromethamine, Camphor, Eucalyptus globulus Oil, Turpentine, Rosmarinus officinalis Oil, Acrylates / C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Hydroxypropyl Guar, Lavendula angustifolia Oil, Thymus vulgaris Oil, Methyl Salicylate, Salvia officinalis Oil, Myristica fragrans Oil, Pimpinella anisum Oil, Cymbopogon nardus Oil, Eugenia caryophyllus Oil, Limonene, Linalool, Eugenol, Geraniol, Citral.

Valioravinto NivelActive Kipugeeli on tarkoitettu nivelille, rasittuneille lihaksille, lihasjännitykseen sekä ennen ja jälkeen treenien.
NivelActive Kipugeeli sisältää eteerisiä öljyjä 11 perinteisestä rohdoskasvista (Carmolis-öljy) sekä vanhan ajan hyväksi todettuja tehoaineita. Ainutlaatuisesta koostumuksesta johtuen geeli on nivelvaikutteinen. Geeli on aluksi viilentävä ja hetken päästä lämmittävä sekä rentouttava ja rauhoittava kipugeeli. NivelActive kipugeeli on ihoystävällinen, nopeasti imeytyvä ja meillyttävän raikkaan tuoksuinen. Rasvaton geeli ei tahraa.
Käyttöohje:
Sivele NivelActive Kipugeeliä hellästi hieroen useita kertoja päivässä kipeytyneelle alueelle; jännittyneille tai rasittuneille lihaksille, niskaan, hartioille, selkään, polviin, tenniskyynärpäälle, hiirikädelle ja nivelille. Geeli sopii käytettäväksi sekä ennen raskasta fyysistä ponnistelua ja urheilusuoritusta tai vasta sen jälkeen.
Varoitukset:
Älä käytä NivelActive Kipugeeliä siteen alla, limakalvoilla, rikkoontuneella iholla tai hierontavoiteena. Vältä geelin joutumista silmiin. Geeliä ei tule käyttää, mikäli on herkistynyt jollekin sen sisältämälle ainesosalle.