Kategoriat

Meiltä saat

Solgar hivenaineet, vitamiinit... Terranova hivenaineet, vitamiinit...

Maksutavat

Checkout maksutavat
Katso myös uudistuneen verkkokauppamme avajaistarjoukset

NIVELTEHO (120 kpl) Terveyskaista

Nivelteho tk
29,90€ 40,90€
kpl 

Tuotekuvaus

NivelTeho 120 kpl
Terveet nivelet mahdollistavat liikunnan ilon ja joustavan kulun!

Nivelet tarvitsevat hyvinvointiinsa lempeää liikuntaa ja monipuolista ravintoa. Nivelten tärkeät osat ovat sidekudosta, joka koostuu kollageenista, elastiinista, fibrilliinistä, proteoglykaaneista ja hyaluronihaposta.

Vaurioitunut rusto uusiutuu hitaasti ja riittävän pahasti vaurioitunut rusto ei korjaannu enää lainkaan. Nivelten terveyden ylläpitämisessä on vaurioiden ehkäisy kaikkein tehokkainta hoitoa. NivelTehon vaikuttavat aineet tukevat ruston luonnollista uusiutumista. Hyvinvoiva rustokudos ja nivelneste auttavat ylläpitämään tervettä ja joustavaa liikettä nivelissä. Nivelen omien rakennusaineiden nauttiminen edistää ruston terveenä pysymistä.

Kotimaisen Niveltehon sisältämä kondroitiinisulfaatti ja glukosamiinisulfaatti sisältävät sidekudoksen rakenneaineita. Inkivääri on antioksidantti, joka ehkäisee hapettumisrappeumaa. MSM on solujen aineenvaihduntaan osallistuva orgaaninen rikkiyhdiste.

NivelTehon kuusi aktiiviainetta ovat: MSM eli metyylisulfonyylimetaani, kondroitiinisulfaatti, inkivääriuute ja glukosamiini, C-vitamiini ja kupari.

MSM ylläpitää normaaleja toimintoja ja olosuhteita nivelissä sekä lihaksissa.
Sisältää korkealuokkaista kondroitiinisulfaattia, joka on rakennusaineena nivelenesteen ja ruston kimmoisille rakenteille.
   Inkivääriuutteen on lukuisissa tutkimuksissa todettu ylläpitävän nivelen terveyttä ja notkeutta.
   Glukosamiini on nivelnesteessä ja ruston nestettä imevissä rakenteissa liukkautta ylläpitävä aine.
   C-vitamiini edistää normaalia kollageenin muodostumista.
   Kupari edistää sidekudosten pysymistä normaalina.

Ylläpidä Nivelten kuntoa liikkumalla säännöllisesti ja syömällä monipuolista ravintoa.

1 kapseli 1-2 kertaa päivässä.
Päiväannos 1-2 kapselia sisältää;
Kondroitiinisulfaattia 200 – 400 mg, MSM 200 – 400 mg, glukosamiinisulfaatti 75 – 150 mg, inkivääriuute (5 % gingeroleja) 75 – 150 mg, C-vitamini 40 – 80 mg ja kupari 0,25 – 0,50 mg.

Ohjeen mukaisilla annoksilla ei ole vaikutusta lääkityksiin. Inkivääriuutteella voi 5-10 kertaisilla annoksilla teoreettisesti olla verenohennuslääkkeitten tehoa vahvistava vaikutus.
Käyttäjiltä saadun palautteen mukaan NivelTeho ei ole häirinnyt esim. Marevanin käyttöä.

Kondroitiinsulfaatti, MSM (metyylisulfonyylimetaani), liivate, glukosamiinisulfaatti- kaliumkloridi, inkivääriuute, askorbiinihappo, paakkuntumisenestoaineet (piidioksidi, rasvahappojen magnesiumsuolat), kupariglukonaatti, väri (titaanioksidi).

Laktoositon, gluteeniton, hiivaton, soijaton