Kategoriat

Meiltä saat

Solgar hivenaineet, vitamiinit... Terranova hivenaineet, vitamiinit...

Maksutavat

Checkout - Oma maksutapa kaikille
Nopea toimitus jopa saman päivän aikana kun tilaat ennen klo 13.

OMEGA-3 E-EPA 500 mg (120 kpl) Tolonen

E epa 500mg  120 kps
16,90€ 28,90€
  • 145,69€/kg
  • Pakkauskoko: 116g
kpl 

Tuotekuvaus

Parasta ennen 30.11.2022, täysin käyttökunnossa siitä ainakin vielä 6 kk eteenpäin.

Tolosen E-EPA on vahva omega-3-kapseli hyvin imeytyvässä etyyliesteröidyssä muodossa.
E-EPA on EPA-rasvahapon etyyliesteri, se valmistetaan kalan lihasöljystä lisäämällä siihen etyyliryhmä. Tällöin öljyn rasvahappokoostumusta voidaan muuttaa ja tarpeettomat rasvahapot poistaa. Tyhjiötislauksen ansiosta E-EPA:ssa on vähemmän ympäristömyrkkyjen jäämiä kuin pelkästään molekyylitislatuissa valmisteissa. Sopii myös raskauden- ja imetyksen aikana sekä useimmille kala-allergikoille.

Tuotteen edut:

Tehokas imeytyvyys
Pieni päiväannos suhteessa suureen tehoon, esim. yksi E-EPA 650 mg -kapseli vastaa EPAn puolesta kuutta tavallista omega-3-kapselia

Annostus

1-2 kapselia päivässä. Ohjeen mukaista annostusta ei saa ylittää. Suositellaan nautittavaksi veden tai muun nesteen kera, mieluiten aamiaisen tai muun aterian yhteydessä. Ei lasten ulottuville.
E-EPA:aa voidaan käyttää turvallisesti jatkuvasti, myös minkä tahansa lääkityksen, myös Marevanin1) ja promepratsolin2) kanssa.
Ei sisällä kalaproteiinia, joten se sopii useimmille kala-allergikoille.

Vuorokausiannos sisältää:

1 kapseli Tri Tolosen E-EPA 500 mg sisältää 500 mg puhdasta omega-3 rasvahappoihin kuuluvaa E-EPAa sekä 12,5 µg D3-vitamiinia.

 Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Päivittäistä annossuositusta ei tule ylittää. Säilytettävä lasten ulottumattomissa.