Kategoriat

Meiltä saat

Solgar hivenaineet, vitamiinit... Terranova hivenaineet, vitamiinit...

Maksutavat

Paytrail Maksutavat
Nopea toimitus jopa saman päivän aikana kun tilaat ennen klo 13.

OMEGA-3 SUPER (120 kaps) krilliöljy Puhdistamo

Super omega 3 60 puhdistamo
25,50€ 28,90€
  • 510,00€/kg
  • Pakkauskoko: 50g
kpl 

Tuotekuvaus

Sydämelle, maksalle, rasva-aineenvaihdunnalle. Ekologinen ja eettinen omega-3 Etelämantereen puhtaimmista vesistä – 100% jäljitettävyys. Markkinoiden puhtain omega-3, jossa on korkein krilliöljypitoisuus. Luonnollinen, fosfolipidimuotoinen omega-3 ilman lisä- tai täyteaineita. Hajuton ja mauton, helposti nieltävä pehmytkapseli ilman kalamaista jälkimakua.

Ainesosat / Ingredienser:

Superba KRILL™ krilliöljy. Kapseli: Kalagelatiini, glyseroli, sorbitoli, vesi. / Superba KRILL™ krillolja. Kapsel: Fiskgelatin, glycerol, sorbitol, vatten.

Suositeltu vuorokausiannos / Rekommenderad daglig dos:

2 kapselia päivässä. / 2 kapsel per dag.

Vuorokausiannos sisältää / Daglig dos innehåller:

Omega-3 rasvahappoja yhteensä / Omega-3-fettsyror sammanlagt 318 mg
- josta EPA / varav EPA 178 mg - DHA   82 mg
Fosfatidyylikoliini / Fosfatidylkolin 566 mg
Koliini / Kolin 83 mg
Astaksantiini / Astaxantin 100 μg

Säilytys / Förvaring:

Huoneenlämmössä, kuivassa ja valolta suojattuna / I rumstemperatur, torrt och skyddad mot ljus

Pakattu / Förpackade:

Suomi / Finland

Alkuperämaa / Ursprungsland:

USA

Ravintolisä.

Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Päivittäistä annossuositusta ei tule ylittää. Säilytettävä lasten ulottumattomissa. / Kosttillskott. Kosttillskott bör inte användas som ett alternativ till en varierad kost. Rekommenderat dos bör ej överskridas. Förvaras utom räckhåll för små barn.

Lisätietoa

   Puhdistamon Super Omega-3 on luonnollinen ja puhdas omega-3:n lähde, joka on valmistettu 100 % krilliöljystä. Krilliöljy sisältää luontaisesti fosfolipidejä, jotka parantavat tutkitusti elimistölle erityisen tärkeiden EPA- ja DHA-rasvahappojen imeytymistä. Fosfolipidi-muoto mahdollistaa ainutlaatuisen imeytyvyyden ja biosaatavuuden ansiosta omegarasvahappojen kokonaisvaltaisten hyötyjen saavuttamisen. Super Omega-3 tukee sydämen, maksan ja rasva-aineenvaihdunnan normaalia toimintaa.
   Krilliöljy sisältää myös keholle hyödyllisiä astaksantiinia ja koliinia. Kapselit saavat kauniin punaisen värinsä astaksantiinista, joka on yksi luonnon voimakkaimmista antioksidanteista. Antioksidantit suojaavat soluja hapettumisstressiltä. Koliini puolestaan luetaan niin sanottuihin vitamiinin kaltaisiin yhdisteisiin, joilla on useita erilaisia tehtäviä elimistössä.
   Tavallisesti omegavalmisteet sisältävät ainoastaan omega-3-rasvahappoja. Puhdistamon Super Omega-3 -kapselit sisältävät lisäksi edellä mainittuja fosfolipidejä sekä astaksantiinia ja koliinia, mikä tekee tuotteesta erittäin vahvan ja monipuolisen!
   Super Omega-3 on ekologinen omega-3-valmiste, jolla on 100 % jäljitettävyys. Tuotteen krilliöljy saadaan maailman puhtaimmista merivesistä Etelä-Mantereelta. Krilliplanktonin kalastamiseen on käytetty Ecoharvest-menetelmää, joka minimoi sivusaaliin eli muiden merenelävien pyynnin.