Kategoriat

Meiltä saat

Solgar hivenaineet, vitamiinit... Terranova hivenaineet, vitamiinit...

Maksutavat

Checkout - Oma maksutapa kaikille
Nopea toimitus jopa saman päivän aikana kun tilaat ennen klo 13.

OMEGA-3 TRIO KALAÖLJY E-EPA/E-DHA 810 mg (150 kpl) Terveyskais

Trio kalaoljy
23,80€ 32,90€
kpl 

Tuotekuvaus

Sydämen ja hermoston toiminnalle!
Trio-kalaöljy sisältää korkea- laatuisia omega-3-rasvahappoja. Lisätty hermostolle ja sydämelle tärkeitä B-vitamiineja sekä antioksidanttina toimivaa E-vitamiinia. Vahva, riittoisa ja hyvin imeytyvä elimistölle tärkeiden rakennus- ja suoja-aineiden yhdistelmä – koko perheelle!
TRIOn EPA ja DHA edistävät sydämen normaalia toimintaa. Kalaöljyn suositeltu saanti on noin 1% ravinnon kokonaisenergiasta eli keskimäärin 2-3 grammaa päivässä. Kalaöljyssä on omega-3 rasvahappoja eli EPA+DHA:ta vähintään 30 %, joten suosituksen mukainen EPA+DHA saanti on 600-800 mg . DHA:n ja EPA:n vähimmäismääräksi on arvioitu yhteensä 200-300 mg päivässä.
TRIO sisältää 1200 mg tiivistettyä ja ultrasuodatettua kalaöljyä, josta 810 mg on omega-3 rasvahappoja. Omega-3 rasvahapot edistävät hermoston ja sydämen normaalia toimintaa osana monipuolista ruokavaliota ja terveellisiä elintapoja.
TRIO kalaöljy sisältää lisäksi vielä kaikki B-ryhmän vitamiinit, jotka tukevat omega-3 rasvahappojen sydämen ja hermoston toimintaa edistäviä vaikutuksia. Niasiini, pantoteenihappo, riboflaviini, B6- ja B12-vitamiini auttavat vähentämään väsymystä ja uupumusta. Biotiini, niasiini, B6- ja B12-vitamiini edistävät normaaleja psykologisia toimintoja.

Triossa yhdistyvät hyvinvoinnin tekijät 
Trio-kalaöljykapseli valmistetaan syvänmeren puhtaista ja vapaana elävistä rasvaisista kaloista.
Trio-kalaöljy on tehokkaassa etyyliesteröidyssä muodossa.
Vesiliukoiset B-vitamiinit ovat tärkeitä elimistön energiantuotannossa ja vaikuttavat hermoston kautta henkiseen hyvinvointiin.
Trio-kalaöljykapseli sisältää kolmea elimistölle tärkeää ainetta: E-EPA:a, E-DHA:ta ja B-ryhmän vitamiineja.
Yksi kapseli sisältää 1200 mg kalaöljyä, josta 810 mg omega-3-rasvahappoja. Omega-3-rasvahapoista 450mg on E-EPA:a, 300mg E-DHA:a.
Trio-kalaöljyä suositellaan otettavaksi yksi kapseli päivässä, jolloin sydän ja keskushermosto jaksaa suoriutua tehtävistään paremmin.
Kotimainen avainlipputuote.