Kategoriat

Meiltä saat

Solgar hivenaineet, vitamiinit... Terranova hivenaineet, vitamiinit...

Maksutavat

Paytrail Maksutavat
Nopea toimitus jopa saman päivän aikana kun tilaat ennen klo 13.

OPTI MSM (250g) Puhdistamo

Opti msm 250g uusi puhdistamo
8,50€
  • 34,00€/kg
  • Pakkauskoko: 250g
kpl 

Tuotekuvaus

Puhdistamon OptiMSM-jauhe koostuu 100% puhtaasta ja korkealaatuisesta, maustamattomasta MSM:stä. MSM (metyylisulfonyylimetaani) on luontainen, ravinnosta saatava rikkiyhdiste. Puhdistamon MSM-jauhe on korkealaatuisimpana tunnettua OptiMSM:ää Bergström Nutritionilta, Yhdysvalloista. MSM-jauheen absoluuttinen puhtaus saavutetaan ja varmistetaan tislaamalla se peräti neljä kertaa. 125 annosta.

Ainesosat / Ingredienser:

100% Metyylisulfonyylimetaani / 100% Metylsulfonylmetan

Suositeltu vuorokausiannos

1 rkl (10 g) sisältää 10 000 mg MSM:ää
Rekommenderad daglig dos 1 msk (10 g) innehåller 10 000 mg MSM

Säilytys / Förvaring:

Säilytys kuivassa ja valolta suojattuna. Ei saa säilyttää jääkaapissa. Jauheen paakkuuntumisen estämiseksi pussi suljettava tiiviisti.
Förvaras torrt och skyddas mot ljus. Får inte förvaras i kylskåpet. För att undvika pulvrets förklumpning, stäng påsen kompakt.

Alkuperämaa / Ursprungsland:

USA
Kehoa puhdistavien tuotteiden käyttöä ei suositella raskauden tai imetyksen aikana. Keskustelethan tuotteen käytön aloittamisesta terveydenhuollon ammattilaisen kanssa. Suositeltua annostusta ei saa ylittää. Tuote on säilytettävä lasten ulottumattomissa. Ravintolisä ei korvaa monipuolista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. MSM saattaa parantaa joidenkin lääkeaineiden imeytymistä. Mikäli sinulla on lääkitys, keskustele käytöstä terveydenhuollon ammattilaisen kanssa.

Rekommenderad dos bör ej överskridas. Förvaras utom räckhåll för barn. Kosttillskott ersätter inte en varierad kost. MSM kan befrämja absorbering av vissa läkemedel. Ifall du har medicinering, diskutera produktens användning med en expert inom hälsovård.