Kategoriat

Meiltä saat

Solgar hivenaineet, vitamiinit... Terranova hivenaineet, vitamiinit...

Maksutavat

Checkout - Oma maksutapa kaikille
Nopea toimitus jopa saman päivän aikana kun tilaat ennen klo 13.

PAKURIKÄÄPÄ Rouhe (100 g) Voimaruoka

Pakurirouhe voimavuoka
19,90€
Valitettavasti tuote on väliaikaisesti loppunut.

Tuotekuvaus

Suomalainen tuote
Pakurikääpä 100g teerouheena
Pakurikääpä (Inonotus Obliquus) on useilla varttuneilla lehtipuilla esiintyvä pikimusta lahottajasieni. Pakurikääpää on hyödynnetty Kiinassa sekä Siperiassa jo pitkään. Meillä siitä tehtiin sota-aikana teetä.
Pakurikääpä (Inonotus Obliquus) on useilla varttuneilla lehtipuilla esiintyvä pikimusta lahottajasieni. Pakurikääpää on hyödynnetty Kiinassa sekä Siperiassa jo pitkään. Meillä siitä tehtiin sota-aikana teetä. Se on saavuttanut todellinen kansanliikemäisen maineen ja suosion hyvinvointiaan aktiivisesti ylläpitävien ihmisten keskuudessa suomalaisena superruokana. Kokeneemmat superfood -käyttäjät osaavat arvostaa pakurikääpää monesta eri syystä, jopa enemmän kuin muita suosittuja superruokia.
Voimaruoan pakurikääpä on maailman laadukkainta pakurikääpää; se on kerätty yksinomaan Suomen Lapista. Lapin puhdas luonto ja kovat pakkaset takaavat markkinoiden tehokkaimman pakurin.
Lisää yksi ruokalusikallinen puoleen litraan vettä ja keitä mahdollisimman miedolla lämmöllä 20-80 minuuttia, jolloin pakurin ainesosat liukenevat veteen. Jauheen voit lisätä suoraan kattilaan veden joukkoon ja suodattaa vaikka kahvinsuodattimen läpi. Makeuta ja nauti! Ylijäävän teen voit juoda vaikkapa jääteenä myöhemmin. Yksi pakkaus pakurikääpää riittää noin 40 teekupilliseen. Halutessasi voit vielä keittää samasta pakurista useamman kerran teetä.

Käyttöohjekäytetään teenä. Yksi ruokalusikallinen puoleen litraan vettä ja keitetään mahdollisimman miedolla lämmöllä 20–80 minuuttia, jolloin pakurin ainesosat liukenevat veteen. Vinkki: laita termostaattiin aamulla tai illalla keitetty vesi ja jauhe ja nauti tulevana iltana/aamuna.
Pakurikääpää ei sovi käyttää samanaikaisesti antibioottien tai suonensisäisesti annettavan glukoosin (diabeetikot) kanssa, koska ne toimivat pakurikäävän vastavaikuttajina (antagonisteina). Myös sieniallergikkojen tulee välttää pakurikäävän käyttöä. Saattaa vahvistaa antikoagulanttien (=lääkeaineita, jotka hidastavat veren hyytymiseen johtavia kemiallisia reaktioita vaikutusta).

Tuoteseloste:Ravintoarvot / 100 g
Energiaa 1481 kJ/339 kcal
Proteiinia 3g
Hiilihydraatteja 75g
Rasvaa 2g
* Uusien EU-direktiivien mukaan melkein kaikkien luontaistuotteiden terveyttä edistäviin vaikutuksiin viittaaminen on lainvastaista.


Pakurikääpä pähkinänkuoressa- Sisältää 215 erilaista fytoravinnetta (mm. 29 polysakkaridi- tai beetaglukaani-johdannaista, joilla voimakkaita immuno-stimulantin ominaisuuksia).
- käytetty tuhansia vuosia suurissakin määrissä, pitkiä aikoja, ilman haitallisia tai epätasapainottavia sivuvaikutuksia
- sisältää pokkeuksellisen suuria määriä superoksididismutaasia (SOD)
- Pakurikäävän ORAC-luku on korkeampi kuin millään tunnetulla ruoka-aineella (52,452).
- Hyvä lähde mm. B-ryhmän vitamiineille (tiamiini, riboflaviini, niasiini).
- Kokonainen proteiinin lähde (sisältää kaikki elimistöllemme välttämättömät aminohapot).
- Sota-aikana pakurista valmistettiin Suomessa teen korviketta, joka tunnettiin “tikka-teenä”.
- triterpeenejä (pääasiassa lanosterili-tyypin triterpeenit (esim. inotodioli)), betuliini, fenolit (hispidini, hispoloni) polysakkaridit ja liukoiset lingiinit.
- Pakurikäävän DNA-rakenne on 30% lähempänä ihmisen DNA:ta kuin esimerkiksi kasvien DNA:n.
-- - Japanissa pakurikääpä on saavuttanut valtavan suosion kosmetiikkatuotteena (ihon pigmenttivirheiden korjaamiseen ja ihon eheyttämiseen)

Pakurikäävän aktiiviset ainesosat
- Betuliini flanosterolit,
- Betuliinihappo
- Beetaglukaanit
- Lanostanoidi tripenoidit
- Melaniini
- Polysakkaridit 
- Germanium
- Xylogalaktoglukaani
- Inositolit
- Inotodioli,
- Laktonit
- Saponiinit
- Liukoiset lingiinit
- D2-, B1-, B2- ja B3-vitamiineja
- Mineraalit mm. magnesium, kromi, rauta ja kalium
Pakurikäävän turvallisuus
Kiinalainen lääketide ryhmittelee yrttejä erilaisiin kategorioihin. Pakurikääpä luokitellaan “tonic herb” -kategoriaan. Näitä yrttejä voi käyttää (ja usein suositellaan käytettäväksi) suuriakin määriä, pitkiä aikoja, koska ne tasapainottavat kehon toimintaa – ilman haitallisia sivuvaikutuksia.
(199,00€/kg)