Kategoriat

Meiltä saat

Solgar hivenaineet, vitamiinit... Terranova hivenaineet, vitamiinit...

Maksutavat

Checkout maksutavat
Katso myös uudistuneen verkkokauppamme avajaistarjoukset

PANOX MAGNUM (30 kpl)

Panox magnum
25,50€ 29,90€
kpl 

Tuotekuvaus

Panox Magnum tukee testosteronin tuotantoa

Testosteroni on avainasemassa miehen seksuaalisen halun ja kyvyn muodostumisessa. Useimmilla miehillä testosteronitaso hiipuu luonnostaan iän myötä. Testosteronitason laskun syynä voivat olla myös epäterveellinen ruokavalio, ylipaino, liian vähäinen uni, stressi ja kuluttava elämäntapa.

Panox Magnum on luonnollinen apu miehisen suorituskyvyn vahvistamiseen ja testosteronin tuotannon tukemiseen. Ravintolisän sisältämät tehoaineet Tribulus terrestris, kitosaani, männynkuoriuute ja sinkki lisäävät seksuaalista halua ja kykyä luonnollisella ja turvallisella tavalla.


Panox Magnum -tabletit sisältävät seuraavia vaikuttavia aineita:

Tribulus terrestris -uutetta, joka stimuloi tehokkaasti testosteronin tuotantoa. Tribulus terrestris on mieshormonien toimintaan vaikuttava vahva yrtti, joka on yhteydessä miehen seksuaaliseen halukkuuteen.

Kitosaania, jota saadaan ravun kuoresta. Se vastaa typpioksidin vapautumisesta, joka on erektion kannalta välttämätön välittäjäaine.

Männynkuoriuutetta, jonka sisältämät bioflavonoidit estävät soluja hapettumasta ja suojaavat soluja vapailta happiradikaaleilta. Happirikas veri pääsee virtaamaan suonissa paremmin, koska bioflavonoidit toimivat hapen aineenvaihduntatuotteiden hallinnassa. Bioflavonoidit vahvistavat myös verisuonien sidekudoksen rakennetta. Suomalaisessa männynkuoriuutteessa on antioksidatiivista tehoa.

Sinkkiä, joka edistää veren testosteronitasojen pysymistä normaalina.


Vuorokausiannos 1-2 tablettia sisältää:

   Tribulus terrestris -uute 500-1000 mg
   Kitosaani 250-500 mg
   Männynkuoriuute 100-200 mg
   Sinkki 10-20 mg

Pakkauskoko: 30 tablettia.

Valmistettu Suomessa. Kotimainen avainlipputuote.