Kategoriat

Meiltä saat

Solgar hivenaineet, vitamiinit... Terranova hivenaineet, vitamiinit...

Maksutavat

Checkout maksutavat
Katso myös uudistuneen verkkokauppamme avajaistarjoukset

PROBIMAGE MAITOHAPPOBAKTEERI (40 kpl)

Probi mage
15,20€ 18,90€
kpl 

Tuotekuvaus

1990-luvun alussa ryhmä kirurgeja, mikrobiologeja ja ravitsemusterapeutteja alkoi etsiä bakteerikantaa, jolla olisi erityisen myönteinen vaikutus vatsan ja suoliston hyvinvointiin. Tutkijat kartoittivat eri probioottisia bakteereita. Useiden satojen kokeiden jälkeen vakuututtiin siitä, että Lactobacillus plantarum oli yksi tärkeimmistä suoliston terveyteen vaikuttavista bakteereista.

Tutkijoiden oli vielä käytävä läpi tähän bakteerikantaan kuuluvia lukuisia alalajeja. Tutkimuksia jatkettiin ja lopulta löydettiin bakteeri, joka nimettiin Lp299v:ksi, sillä se oli tutkimusjärjestyksessä 299. bakteerikanta. Lp299v:n havaittiin kiinnittyvän hyvin suolistoon sekä kykenevän lisääntymään tehokkasti. Se vahvisti suolen seinämää ja tuki suoliston normaalia toimintaa.

ProbiMage on yksi eniten vatsan ongelmien yhteydessä tutkituista probiooteista. Sen taustalla on yli 20 vuoden tutkimustyö ja yli 60 julkaistua tutkimusta. ProbiMage tasapainottaa vatsaa ja edistää suoliston hyvinvointia. Se auttaa vatsaa sopeutumaan erilaiseen bakteerikantaan ulkomaanmatkojen aikana. Suositeltavaa on käyttää probiootteja antibioottikuurien aikana sekä niiden jälkeen, jotta suoliston bakteerikanta kykenee elpymään ennalleen.

Yksi kapseli sisältää 10 miljardia Lactobacillus plantarum 299v-suojabakteeria. Valmiste sopii koko perheelle, samoin kuin raskauden ja imetyksen aikana käytettäväksi.

Annostus:

Yksi kapseli päivässä.