Kategoriat

Meiltä saat

Solgar hivenaineet, vitamiinit... Terranova hivenaineet, vitamiinit...

Maksutavat

Checkout - Oma maksutapa kaikille
Nopea toimitus jopa saman päivän aikana kun tilaat ennen klo 13.

PUNARIISI + Q10 (120 kpl) Terveyskaista

Punariisitk
15,90€ 22,90€
kpl 

Tuotekuvaus

Punariisi + Q10 on monakoliini-K:ta sisältävä fermentoitu punariisivalmiste. Päivittäinen  10 mg annos monakoliini-K:ta fermentoidusta punariisistä edistää veren kolesterolitasojen pysymistä normaalina osana terveellistä ruokavaliota ja elintapoja.

Päiväannos

1-2 kapselia 2 kertaa päivässä.

4 kapselia sisältää:

ariisivalmistetta 1800 mg
Monakoliini-K:ta 10,8 mg
Ubikinonia (Q10) 20 mg
Foolihappoa 400µg (*200%)
B6-vitamiinia 2,8 mg (*200%)
B12-vitamiinia 5µg (*200%)
*Osuus vuorokautisen saannin vertailuarvosta

Ainesosat:

Punainen riisi (Monascus purpureus-sienellä fermentoitu riisi), gelatiini, koentsyymi-Q10, paakkuuntumisenestoaineet (rasvahappojen magnesiumsuolat ja piioksidi), B6-vitamiini, foolihappo, B12-vitamiini.
Laktoositon, gluteeniton, hiivaton, soijaton

Punainen riisi on todettu tehokkaaksi tavaksi alentaa haitallisia kolesteroliarvoja. Ubikinonin muodostuminen vähenee elimistössä iän, joidenkin sairauksien ja lääkkeiden vaikutuksesta. Sydän hyötyy ubikinonista ja fyysisissä ponnistuksissa siitä on hyötyä sen energian tuotantoon vaikuttavan ominaisuutensa vuoksi. Pelkän punariisin käyttö vähentää ubikinonin määrää elimistössä, siksi Terveyskaistan Punariisiin on lisätty ubikinonia (koentsyymi Q10).

Punariisi+Q10:llä on suotuisa vaikutus elimistön kolesterolituotantoon ja se sisältää ubikinonia (koentsyymi Q10). Ota Punariisi + Q10 osaksi sydänterveellistä elämäntapaa terveellisen ravinnon ja liikunnan lisäksi.

Käyttörajoitukset:

Raskaus, imetys, aktiivinen maksasairaus, hiiva-allergia, elinsiirto, alkoholismi. Henkilöiden, joille statiinit eivät ole sopineet, tulee tarkkailla mahdollisia lihaskipua tai lihasheikkoutta punariisin käytön aikana ja mikäli niitä ilmenee, punariisin käyttö tulee lopettaa. Punariisin käyttö tulee lopettaa tai tauottaa jos käytön aikana tulee vakava akuutti infektio, suuri leikkaus, trauma, vaikea aineenvaihdunnan, umpierityksen tai elektrolyyttitasapainon häiriö tai huonossa hoitotasapainossa oleva epilepsia.
Punariisin vaikutustapa on samankaltainen kuin kolesterolia alentavien statiinien, eikä sitä tule käyttää yhdessä lääkärin määräämien kolesterolilääkkeiden kanssa. Punariisin käyttö tulee aina ilmoittaa lääkärikäynnin yhteydessä.