Kategoriat

Meiltä saat

Solgar hivenaineet, vitamiinit... Terranova hivenaineet, vitamiinit...

Maksutavat

Checkout - Oma maksutapa kaikille
Nopea toimitus jopa saman päivän aikana kun tilaat ennen klo 13.

RAUTA SUUSUIHKE 10mg (25ml) NordicHealth

Rauta10 suusuihke nh large
20,90€ 28,50€
Valitettavasti tuote on väliaikaisesti loppunut.

Tuotekuvaus

UUTUUS - Tuplasti vahvempi Rauta! Vatsaystävällinen Vahva Rauta suusuihke imeytyy tutkitusti ja välittömästi posken limakalvolta verenkiertoon ohittaen suolisto. Granaattiomenan makuinen.Maidoton. Gluteiiniton. Sopii myös vegaaneille ja käytettäväksi raskauden aikana. Sopii diabeetikoille. Sopii ketogeeniseen ruokavalioon.Valmistettu GMP-standardien mukaisesti. Vahva Rauta suusuihke nostaa nopeasti elimistön rauta-arvoja. Vahva Rautasuihke ei aiheuta ummetusta ja on erittäin vatsaystävällinen.

Sopii henkilöille, joilla on nielemisvaikeuksia. Ruoka tai lääkkeet eivät häiritse imeytymistä. Ei tarvitse ottaa ruuan yhteydessä ja voit käyttää tuotetta mihin aikaan päivästä tahansa. Hammasystävällinen. Sopii myös ketogeeniseen ruokavalioon! Pakkaus:25 ml. Pullosta saat:128 suihkausta.

Käyttöohje

4 suihkausta päivässä, mielellään posken limakalvolle.
Päiväannos (4 suihkausta) sisältää 10mg erinomaisesti posken limakalvolta imeytyvää rautaa.

Ainesosat

Vesi, makeutusaine (ksylitoli), rauta(III)natrium-EDTA, ferriammoniumsitraatti, säilöntäaine (kaliumsorbaatti), luonnollinen granaattiomena-aromi

UUSI Ekologinen pakkaus!

Vahvan Rauta suusuihkeen pullo on valmistettu raakaruokosokerista. Pahvipakkauksemme valmistetaan ainoastaan vastuullisesti hoidetuista, FSC-sertifioiduista metsistä saatavista raaka-aineista. Tuotteen pakkaus on 100% kierrätettävä.