Kategoriat

Meiltä saat

Solgar hivenaineet, vitamiinit... Terranova hivenaineet, vitamiinit...

Maksutavat

Checkout - Oma maksutapa kaikille
Nopea toimitus jopa saman päivän aikana kun tilaat ennen klo 13.

REDASIN STRONG PUNARIISI + Q10 (120 kpl) HT

Redasin strong
17,50€ 21,50€
kpl 

Tuotekuvaus

Punariisi-ubikinoni-B-vitamiinitabletit. Sisältää punariisiä sekä sydämelle tärkeitä ubikinonia (koentsyymi Q10) ja foolihappoa B6- ja B12-vitamiinia.

Ainesosat:

Paakkuuntumisenestoaineet E 460, E 551, Punariisi (Monascus purpureus -rihmasienellä fermentoitu riisi), Kaneka Q10TM ubikinoni (ubidekarenoni), Pintakäsittelyaine E 470b, Syanokobalamiini, Pyridoksiinihydrokloridi, Pteroyylimonoglutamiinihappo

Vuorokausiannos 2 tabl. sisältää:   

Punariisiä 1000 mg, josta monakoliini-K:ta 10 mg
Ubikinonia 20 mg
B12-vitamiinia 3 µg (120 %)*
B6-vitamiinia 2,2 mg (157 %)*
Foolihappoa 300 µg (150 %)*
*vuorokautisen saannin vertailuarvosta

Annostus:

2 tablettia päivässä, mielellään illalla. Tabletit voidaan tarvittaessa puolittaa, pureskella pienemmäksi tai jauhaa ja sekoittaa ruokaan. Annostusta ei saa ylittää. Ei lasten ulottuville. Punariisivalmistetta ei suositella raskaana oleville, imettäville, maksasairauksista kärsiville eikä elinsiirtopotilaille. Varmistettava hoitavalta lääkäriltä punariisivalmisteen yhteensopivuus käytössä olevien reseptilääkkeiden kanssa. Greippimehua ei saa juoda punariisiä käytettäessä, koska mehu estää CYP3A4-entsyymin aktiivisuutta ja punariisi metaboloituu tämän systeemin kautta, jolloin sen vaikutus ja haittavaikutukset saattavat voimistua.
* Laktoositon, hiivaton, gluteeniton ja makeuttamaton
* Valmistettu Suomessa

FYSIOLOGISET VAIKUTUKSET
Punariisi valmistetaan fermentoimalla valkoista riisiä Monascus purpureus –rihmasienellä. Tässä fermentointiprosessissa syntyy voimakkaan punaista väriainetta ja värjäytyneet riisinjyvät kuivataan ja jauhetaan.
Punariisin sisältämä monakoliini-K edistää 10 mg:n päivittäisellä annoksella veren kolesterolitasojen pysymistä normaalina. 
Ubikinoni (koentsyymi Q10) on erittäin vahva, rasvaliukoinen, vitamiinin kaltainen aine, jota on elimistömme jokaisessa solussa. Ubikinonia muodostuu maksassa, mutta sen muodostuminen vähenee muun muassa iän ja joidenkin sairauksien sekä lääke- ja ravintoaineiden vaikutuksesta. Etenkin sydän hyötyy ubikinonista, sillä sydänlihas kuluttaa paljon energiaa.
Säännöllinen punariisin käyttö vähentää ubikinonin pitoisuutta elimistössä, siksi Redasin® Strong -valmisteeseen on lisätty ubikinonia korvaamaan elimistön omaa vähentynyttä tuotantoa.
Punariisin ja ubikinonin lisäksi valmiste sisältää sydämen hyvinvoinnille välttämättömän kolmen B-vitamiinin yhdistelmän; foolihappo, B6- ja B12-vitamiini, joka edistää homokysteiinin aineenvaihduntaa sydämen hyväksi sekä immuunijärjestelmän normaalia toimintaa.
Häiriöt entsyymitoiminnassa (perinnölliset) tai vitamiinien (foolihappo, B6- ja B12-vitamiini) puutokset johtavat kohonneisiin homokysteiinitasoihin elimistössä. Kohonneella homokysteiinitasolla on todettu monissa kliinisissä tutkimuksissa olevan selkeä syy-yhteys erilaisiin ääreisverenkierto-, aivoverenkierto- ja sydänveritauteihin.
Redasin® Strong antaa uutta energiaa ja antioksidanttisuojaa elimistölle.