Kategoriat

Meiltä saat

Solgar hivenaineet, vitamiinit... Terranova hivenaineet, vitamiinit...

Maksutavat

Checkout - Oma maksutapa kaikille
Nopea toimitus jopa saman päivän aikana kun tilaat ennen klo 13.

REPLETE INTENSIVE MAITOHAPPOBAKTEERI p.e. 31.8.22 (20 g) Biomed

Replete biomed large
12,90€ 18,90€
kpl 

Tuotekuvaus

Mikrokapseloitu maitohappobakteeri tuote joka on suunniteltu kestämään maha- ja sappihapot matkalla suolistoon (Microcell® -mikrokapselointi). Yhdessä Replete Intensive - annospussissa on peräti 100 miljardia probioottibakteeria. Bakteerikannat ovat Lactobacillus acidophilus, Bifidobacterium bifidum ja Lactobacillus bulgarucus, joita on 33,3 miljardia mikrobia kutakin. Niiden elatuspohjana on frukto-oligosakkarideja, jotka tehostavat bifidobakteereiden kykyä tuottaa maito- ja etikkahappoa. Nämä hapot kuuluvat lyhytketjuisiin rasvahappoihin, jotka vastaavat n. 70 % paksunsuolen limakalvosolujen energiatarpeesta.
Toimitus kahden päivän sisällä arkipäivätilauksesta.

Käyttötarkoitus:

Probioottinen ravintolisä
Replete Intensiven bakteerit ovat erikseen mikrokapseloituja ja annoksen suuren probioottimäärän on tarkoitus nopeasti vallata suoliston limakalvosolujen pintakerrokset kasvupaikoikseen. Replete Intensiven probiootit muodostavat suojakerroksen suolen seinämälle.

Annostus:

1 pussi vuorokaudessa veteen sekoitettuna

Aineosat:

Lactobacillus acidophilus - bakteereja
Lactobacillus bulgaricus - bakteereja
Bifidobacterium bifidum - bakteereja
Frukto-oligosakkaridi (FOS)
Aprikoosijauhe

Lactobacillus acidophilus
Tunnettu maitohappobakteeri, joka elää normaalisti ohutsuolessa. Se on tärkein probioottisista bakteereista. Lactobacillus acidophilus kykenee pitämään suoliston mirobiflooran terveenä. Lactobacillus acidophilus kuuluu ihmisperäiseen probioottibakteeristoon.

Lactobacillus acidophilus - bakteerilla on monia terveyttä edistäviä vaikutuksia. Sen on osoitettu vähentävän kolesterolin imeytymistä. Se lisää laktaasientsyymin tuotantoa, joten se helpottaa maitosokerin (laktoosin) imeytymistä. Lactobacillus acidophilus auttaa tasapainottamaan suolistomikrobistoa antibioottihoidon jälkeen.

Bifidobakterium bifidum
Bifidobacterium bifidum on mikrobiologisesti tunnettu jo 20 vuoden ajalta. Se on ohutsuolen alaosan normaaleista bakteereista tärkein, mutta vaikuttaa koko suoliston mikrobifloorassa. Sen on osoitettu tehostavan ruuansulatusjärjestelmän toimintaa. Se osallistuu lisäksi immuunijärjestelmän säätelyyn, rasva-aineenvaihduntaan ja vähentää kolesterolin imeytymistä. On osoitettu, että bifidobacterium bifidum vahvistaa luonnollista vastustuskykyä.

Lactobacillus bulgaricus
Lactobacillus bulgaricus on Pasteur-instituutissa työskennelleen, vuonna 1908 Nobel-palkitun tiedemiehen, venäläisen Ilja Mechnikovin tunnetuksi tekemä maitohappobakteeri. Mechikov päätteli, että bulgarialaisten terveys ja pitkäikäisyys oli juuri tämän bakteerin ansiota.

Lactobacillus bulgaricus - bakteerin oletetaan säätelevän immuunijärjestelmän toimintaa. Myös sen oletetaan vaikuttavan rasva-aineenvaihduntaan ja alentaen veren kolesterolitasoja. Sen oletetaan tuottavan aineita, jotka vahvistavat immuunipuolustusta.

Frukto-oligosakkaridit
Vesiliukoiset kasviperäiset frukto-oligosakkaridikuidut lisäävät elimistölle ystävällisten bakteereiden kasvua ollen välttämätön kuitualusta tehokkaille probiooteille.

Lyhytketjuiset rasvahapot ovat myös tärkeitä lihasten, munuaisten, sydämen ja aivojen energiatuotannossa, vastaten jopa n. 9% koko elimistön energiatarpeesta. Replete Intensive on täysin vapaa eläin- ja maitoperäisistä aineksista. Se sopii vegetaristeille ja vegaaneille. Replete Intensiven luonnonmukainen maku tulee kylmäkuivatuista aprikooseista.

Käyttövinkki:

Runsaisiin oireisiin kolmen pussin kuuri: 1pussi sekoitettuna lasilliseen vettä, ensimmäisenä, toisena ja viidentenä päivänä.