Kategoriat

Meiltä saat

Solgar hivenaineet, vitamiinit... Terranova hivenaineet, vitamiinit...

Maksutavat

Checkout - Oma maksutapa kaikille
Nopea toimitus jopa saman päivän aikana kun tilaat ennen klo 13.

RESVERASOR RESVERATROLI (60 kpl) SN

Resverasol nm large
22,50€
kpl 

Tuotekuvaus

Solujen aineenvaihdunta tuottaa kuona-aineita, joita kutsutaan "vapaiksi radikaaleiksi". Nämä aiheuttavat oksidaatio- eli hapettumisreaktioita heikentäen ja rappeuttaen soluja ja kudoksia (silmän verkkokalvo, verisuonet, iho, kollageeni) ja näin nopeuttavat niiden biologista vanhenemista. Tätä soluaineenvaihdunnan sivuvaikutusta voidaan kuitenkin hidastaa antioksidanteilla. Resveratroli on yksi punaviinin voimakkaimmista terveyttä edistävistä polyfenoleista.
Resverasor on täydellinen luonnonantioksidantti, jota saadaan tummien rypäleiden kuorikerroksista ja niiden siemenistä Erityisen hellä keräysmenetelmä mahdollistaa sen, että aineosat, joilla kaikilla on korkea antioksidanttivaikutus (polyfenolit, resveratroli, antosyanidiinit, oligomeeriset proantosyanidiinit jne.) säilyttävät ominaisuutensa ja suuren hapettumisprosessia estävän aktiivisuutensa. Näin niiden teho vapaiden radikaalien aiheuttamia muutoksia vastaan elimistössämme on korkein mahdollinen.

Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Päivittäistä annossuositusta ei tule ylittää. Säilytettävä lasten ulottumattomissa. Säilytettävä kuivassa ja huoneenlämmössä, ellei toisin mainita.
 
1 puriste vastaa 3 litraa punaviiniä. Resveratrolilla ja punaviinillä on tutkitusti suotuisia vaikutuksia elimistöön ja terveyteen.

Annostus: 1-2 puristetta päivässä.

Päiväannos: 1-2 tablettia päivässä.
Vaikuttavat aineet / 1 tbl:
Polyfenolit yht.   135,6 mg
Proanto- ja antosyanidiinit   73,8 mg
Tanniinit   37,4 mg
Flavonoli   1,5 mg
Resveratroli   202 µg