Kategoriat

Meiltä saat

Solgar hivenaineet, vitamiinit... Terranova hivenaineet, vitamiinit...

Maksutavat

Checkout - Oma maksutapa kaikille
Nopea toimitus jopa saman päivän aikana kun tilaat ennen klo 13.

RIISIPROTEIINIJAUHE - suklaa (1kg) SunWarrior

Sun warrior classic chocolate
55,90€
Valitettavasti tuote on väliaikaisesti loppunut.

Tuotekuvaus

Täysjyväriisiproteiinijauhe, jossa proteiinien osuus on 98 %. Sisältää kaikki 9 välttämätöntä aminohappoa ja lisäksi muita 9. Tuote on biofermentoitu, eli se on valmistettu alhaisessa lämpötilassa luonnollisen entsyymiprosessin avulla. Tuote on silkkisen hienoa rakenteeltaan, maku on hyvä ja se sekoittuu hyvin juomiin ja smootheihin. Ei -GMO aineksia, hypo-allergeeninen

Ainesosat:

Ruskea kokojyväriisin proteiini. 100% raaka riisiproteiini, luomu raakakaakaojauhe, luonnonmukainen makuaine (vegan), suklaa extract, riisi oligodextrin, stevia, ksantaanikumi, merisuola ja pektiini.

Annostus:

1 mittalusikka (21 g) sekoitetaan n. 3 dl veteen tai muuhun juomaan ja sekoitetaan.

Sun Warrior – proteiini on valmistettu siten, että kaikki tärkeä aines korkealaatuisesta ruskeasta kokojyväriisistä on säilytetty. Ruskean kokojyväriisin kuori, riisilese on ns. superfood itsessään – ja on se on iso osa tätä tuotetta. Valmistusprosessissa riisinjyvät ensin idätetään, jolloin niiden entsymaattinen toiminta käynnistyy, vitamiinit ja mineraalit tulevat ”elävään” muotoon ja kaikki ravinnepitoisuudet nousevat satoja prosentteja. Tämän jälkeen idätetty riisi soseutetaan ja kasviperäisillä entsyymeillä hajotetaan tärkkelys, jolloin jäljelle jää kaikki ravintoaineet ja proteiini. Prosessi pysäytetään kun massan proteiinipitoisuus on 85%, jonka jälkeen massa kuivataan jauheeksi. Tuloksena käsittämättömän ravinnerikas täydellinen proteiini, joka on käytännössä superfood ja proteiini samassa purkissa.

Säilytetään jääkaapissa ja käytetään saman päivän aikana. Pakkauksessa on noin 47 annosta.