Kategoriat

Meiltä saat

Solgar hivenaineet, vitamiinit... Terranova hivenaineet, vitamiinit...

Maksutavat

Checkout - Oma maksutapa kaikille
Nopea toimitus jopa saman päivän aikana kun tilaat ennen klo 13.

SALTBALANS SUPER NESTEENPOISTAJA (100kpl)

Saltbalancemm
9,90€
kpl 

Tuotekuvaus

SaltBalans super sisältää magnesiumia, kaliumia, rannikkomännyn kuoriuutetta ja rautamyrttiä. Yhdessä ne auttavat kohti kevyempää oloa poistamalla turvotuksen ja ylimääräiset nesteet.
Vähentämällä suolan haittoja SaltBalans super keventää myös sydämen taakkaa.
SaltBalans superissa on oikea aineenvaihduntaa vilkastuttava magnesiumin ja kaliumin suhde.
Rannikkomännyn kuoriuute ja rautamyrtti auttavat jalkojen turvotukseen. SaltBalans super on avuksi laihduttamisessa. Aktivoimalla aineenvaihduntaa se vähentää myös selluliitin muodostumista.
Ainesosat: Magnesium, Kalium, C-vitamiini, rannikkomännyn kuoriuute, rautamyrttiuute
Käyttöalue: Turvotus ja ylimääräisen nesteen poisto. Laihdutus. Helpottamaan suonenvetoja, lentomatkustajille ja seisomatyötä tekeville jalkojen turvotukseen.
Annostus: 1 tabletti 2 kertaa päivässä

SaltBalans Superin sisältämä kalium ja magnesium tasapainottavat solujen nestevaihtoa ja auttavat poistamaan ylimääräistä nestettä kehosta. Magnesium säätelee stressihormonin eritystä ja hillitsee samalla liiallista ärtyvyyttä sekä aggressiivisuutta. Lisäksi magnesiumin riittävä saanti on tärkeää sydämen toiminnalle.
Tuote on laktoositon, hiivaton, soijaton, gluteeniton, sokeriton, maidoton ja vegaani.
Käyttöohje: 1 tabletti 2 kertaa päivässä.
Ainesosat: Kaliumsitraatti, magnesiumoksidi, rautamyrttiuute, täyteaine (mikrokiteinen selluloosa), rannikkomännyn kuoriuute, askorbiinihappo, paakkuuntumisen estoaineet (steariinihappo, piioksidi, talkki), tabilointiaine (magnesiumstearaatti), happamuuden säätöaine (sitruunahappo).