Kategoriat

Meiltä saat

Solgar hivenaineet, vitamiinit... Terranova hivenaineet, vitamiinit...

Maksutavat

Checkout - Oma maksutapa kaikille
Nopea toimitus jopa saman päivän aikana kun tilaat ennen klo 13.

SAVINAAMIO puhdistava (80g) Käsämä

Kasama clay mask
49,90€
Valitettavasti tuote on väliaikaisesti loppunut.

Tuotekuvaus

(498,75/kg)

Kotimainen valmiste!
Käsämä Puhdistava Savinaamio kuorii, puhdistaa ja elävöittää kaikki ihotyypit, sisältää vitamiineja ja antioksidantteja sekä auttaa vähentämään punoitusta avaamalla ja puhdistamalla tukkeutuneet ihohuokoset. Säännöllinen käyttö rauhoittaa ihoa ja auttaa tuomaan esiin luonnollisen terveen ihon aidon kauneuden.

Käyttö: Käytä puhdistavaa savinaamiota kerran tai kahdesti viikossa tai useamminkin tarpeen mukaan. Laita 1-2 tl jauhetta astiaan ja lisää vettä tipoittain, kunnes muodostuu levittyvä massa. Vettä tarvitaan hieman vähemmän kuin jauhetta. Levitä kasvoille, otsalle, kaulalle ja dekolteelle. Vältä silmien aluetta. Sopii rasvaiselle, läiskäiselle, varttuneelle ja normaalille iholle. Anna vaikuttaa n. 5 minuuttia, niin että savinaamio kuivuu. Voit tuntea kasvoissa ”kiristystä”. Tällöin naamio vaikuttaa. Kun se kuivuu, alkaa hiukkasia varisemaan pois, etenkin jos kasvoja liikuttaa, puhuu tai elehtii. Tällöin on aika huuhdella naamio pois runsaalla lämpimällä vedellä.
Jos savinaamiota joutuu silmiin, huuhtele välittömästi runsaalla vedellä
 
LUONNON AINESOSAT
 
Tyrni tunnetaan parantavista ja virkistävistä vaikutuksista ihoon. Se on mainio luonnollinen puhdistaja ja kuorija. Tyrni sisältää vitamiineja, B1,B2, B6, C, ja antioksidantteja, jotka edistävät ihon hydraatiota,kimmoisuutta ja ihon uudistumista.
Karpalot sisältävät hämmästyttävän kirjon ravinteita ja antioksidantteja tulehduksia ja syöpääkin vastaan, sekä vitamiineja E,K, B5 ja ovat erittäin hyvä lähde C-vitamiinille ja mangaanille.
 
 
Sisällysluettelo (ingredients):
-          clay (savi)
-          silica (piidioksidi)
-          hippohae rhamnoides exctract (tyrniuute)
-          vaccinium macrocarpon fruit extract (karpalouute)
-          zea mays starch (maissitärkkelys)
 www.kasamacosmetics.com
80g pakkaus kuivaa jauhetta riittää n. viiteentoista ja jopa kahteenkymmeneen käyttökertaan, jos käytetään vain kasvoille, ei kaulalle ja dekolteelle.
- ekologinen ja kestävän kehityksen mukainen
- vegaanituote
- ei eläinkokeita
-  täyttää EU:n kosmetiikkadirektiivin vaatimukset (EC Cosmetics Regulation 1223/2009)