Kategoriat

Meiltä saat

Solgar hivenaineet, vitamiinit... Terranova hivenaineet, vitamiinit...

Maksutavat

Checkout - Oma maksutapa kaikille
Nopea toimitus jopa saman päivän aikana kun tilaat ennen klo 13.

SERRAGOLD Serrapeptaasi (60 kaps) Entsymedica

Serragold
31,90€
kpl 

Tuotekuvaus

Enzymedica SerraGold on erittäin tehokas ja puhdas terapeuttinen entsyymi.
Silloin kun entsyymiravintolisä otetaan tyhjään vatsaan eikä ruokailun yhteydessä, sen ei tarvitse osallistua ruuan sulattamiseen. Tässä tapauksessa se kulkeutuu nopeasti ohutsuoleen ja sieltä verenkiertoon. Verenkierrossa entsyymeillä on tärkeitä tehtäviä, muun muassa hajottaa kuollutta kudosta, kiertäviä immuunikomplekseja (CIC) ja muuta ”roskaa” joka kuormittaa elimistöä ja voi aiheuttaa mm. allergiaa ja hiljaista tulehdusta.
SerraGold sisältää toiminnallista tehoa 100.000 Serratiopeptidaasiyksikköä (sama kuin Kansainvälinen Yksikkö, IU). Tämän lisäksi SerraGold kuitenkin sisältää neljän eri proteaasin terapeuttisen sekoituksen, teholtaan 80.000 yksikköä.
SerraGold ei kuitenkaan sisällä mitään paakkuuntumisenestoaineita, pinnoiteaineita, täyteaineita eikä muutakaan turhaa tai haitallista. Kapseli sisältää vain ainesosia joista on hyötyä.
Käyttö:
Yksi kapseli heti herättyä tyhjään vatsaan (30-60 min ennen ruokailua) tai illalla nukkumaan mennessä (2 tuntia viimeisimmästä ateriasta).
Suositeltua annostusta ei saa ylittää. Tuote on säilytettävä lasten ulottumattomissa. Ravintolisä ei korvaa monipuolista ruokavaliota.