Kategoriat

Meiltä saat

Solgar hivenaineet, vitamiinit... Terranova hivenaineet, vitamiinit...

Maksutavat

Checkout - Oma maksutapa kaikille
Nopea toimitus jopa saman päivän aikana kun tilaat ennen klo 13.

SINKKI 30mg+B6 (120 kpl) Vida

Vida sinkki b6 large
6,90€
kpl 

Tuotekuvaus

Ravintolisä ihon ja hiusten hyvinvoinnille, ylläpitää vastustuskykyä ja solujen suojaksi hapetusstressiä vastaan. Kehitetty ja valmistettu Suomessa.

Vida Vahva Sinkki + B6-vitamiinivalmiste päivittäisen sinkin saannin turvaamiseksi. Valmiste sisältää myös B6 vitamiinia, joka edistää sinkin imeytymistä elimistössä. B6-vitamiini edistää myös hermoston normaalia toimintaa sekä normaaleja psykologisia toimintoja.

Vida Vahva Sinkki + B6 valmisteessa sinkki on peräisin sinkkipikolinaatista maksimaalisen imeytymisen varmistamiseksi. Orgaaninen sinkkipikolinaatti on yksi parhaiten imeytyvä sinkin muoto, sillä mahahappojen määrä ei vaikuta sen imeytymiseen.

Pakkauskoko:

120 tablettia.

Ravintosisältö

Näringsvärde   tabl   RDA *)
B6-vitamiini / B6-vitamin   4 mg   286 %
Sinkki / Zink   25 mg   250 %

Ainesosat:

Täyteaineet (mikrokiteinen selluloosa, hydroksipropyyliselluloosa, silloitettu natriumkarboksimetyyliselluloosa), sinkkipikolinaatti, pyridoksiinihydrokloridi, paakuuntumisenestoaineet (rasvahappojen magnesiumsuolat, piidioksidi)

Käyttöohje:

1 tabletti päivässä. Annostusta ei saa ylittää. Ei lasten ulottuville.

Huomautus:

Sinkinsaannin turvallisen yläraja vuorokaudessa on 25 mg.
*saannin vertailuarvosta MMMa 588/2009

Miksi sinkki on tärkeä?

Riittävän sinkinsaanti suojaa solujamme. Happiradikaaleja syntyy elimistöön päivittäin normaalin aineenvaihdunnan sivutuotteena. Myös liiallinen stressi, krooniset sairaudet, alkoholin käyttö ja sokeripitoinen ravinto lisäävät entisestään elimistön hapettumista ja matala-asteista tulehdusta. Tämän vuoksi on tärkeää huolehtia riittävästä sinkin saannista, sillä se edistää solujen suojaamista hapettumisstressiltä. Sinkki säätelee myös immuunijärjestelmän normaalia toimintaa vaikuttamalla valkosolujen ja välittäjäaineiden aktiivisuuteen.

Sinkki on elimistölle tärkeä hivenaine ja se osallistuu yli 300 entsyymin toimintaan. Sinkkiä on käytännössä jokaisessa ihmisen solussa ja se vaikuttaa muun muassa aivotoimintaan, näkökykyyn, hedelmällisyyteen, vastustuskykyyn sekä happo-emästasapainoon.

Aikuisen sinkinsaannin päivittäinen suositus on Suomessa 10 mg, mutta optimaalinen tarve on yksilöllinen ja voi olla huomattavankin suuri.

Hiusten ja ihon hyvinvoinnille

Sinkin riittävä saanti on edellytys myös terveen ihon, hiusten ja kynsien hyvinvoinnille, sillä yksipuolinen ravinto ja stressi vaikuttuvat myös niiden kuntoon. Kun esimerkiksi hiukset eivät saa riittävästi rakennusaineita ravinnosta, ne saattavat oheta ja muuttua veltoiksi ja elottomiksi. Elimistömme käyttää saamansa rakennusaineet siellä, missä niitä eniten tarvitaan, ja ravintoaineiden saannin ollessa niukkaa, jäävät hiukset usein ilman ravinteita.