Kategoriat

Meiltä saat

Solgar hivenaineet, vitamiinit... Terranova hivenaineet, vitamiinit...

Maksutavat

Checkout - Oma maksutapa kaikille
Nopea toimitus jopa saman päivän aikana kun tilaat ennen klo 13.

SPIRULINA JAUHE - luomu (100 g) Puhdistamo

Spirulinajauhe 100g puhdistamo
9,90€
  • 99,00€/kg
  • Pakkauskoko: 100g
Valitettavasti tuote on väliaikaisesti loppunut.

Tuotekuvaus

Spirulina on yksi niistä levistä, joita on ollut maapallolla pitempään kuin mitään muuta elämää. Nämä levälajit ovat "villiruokaa" parhaimmillaan ja erittäin ravintopitoisia. 

Puhdistamolle kaikissa tuotteissa seikka #1 on aina laatu. Spirulinamme on Spirulina Pasificaa, joka on erittäin korkealaatuista.

Spirulina sisältää: 

2300% enemmän rautaa kuin pinaatissa 3900% enemmän beetakaroteenia kuin porkkanassa 300% enemmän kalsiumia kuin maidossa 375% enemmän proteiinia kuin lihassa tai tofussa fytoravinteita 31 kertaa enemmän kuin mustikassa 
Spirulina on täynnä varsinkin urheilijoille ja kasvissyöjille arvokkaita ravinteita. Spirulina muodostaa kaikista maailman organismeista tehokkaimmin proteiineja ja se sisältää 65-71 % hyödynnettävässä muodossa olevaa proteiinia! Tämä tekee siitä ehkäpä maailman rikkaimman proteiininlähteen. 

Spirulina sisältää valtavan määrän kehollemme tärkeitä mineraaleja mm. seleeni, kalsium, rikki. Spirulinan sisältää runsaasti rikkipitoisia aminohappoja (metioniini, kysteiini) sekä harvinaista fykosyaniini -nimistä polypeptidiä. 

Spirulina sisältää runsaasti varsinkin B-ryhmän vitamiineja (B1, B2, B6), sekä beetakaroteenia ja K-vitamiinia. Suurin osa merilevistä sisältää huomattavan suuria määriä välttämättömiä rasvahappoja. Nämä ainesosat ovat tärkeitä lähes kaikkien kehon mekanismien opimaalisen toiminnan kannalta. 

Spirulinaa pidetään äidinmaidon jälkeen parhaana lähteenä gamma-linoleenihapolle (GLA). Ihmisille jotka eivät ole koskaan saaneet äidinmaitoa, suositellaan 150-350 g GLA:ta. 2 rkl spirulinaa sisältää 131 mg GLA:ta. 

Aikoinaan maapallon ilmakehä oli huomattavasti ohuempi ja kasvit suojautuivat useammin sinertävillä väreillä aurinkoa vastaan. Kun nautimme spirulinaa, suojelee sinivihreä pigmentti kehoamme UV-säteilyltä aina solutasolla asti. 
Puhdistamo Spirulina käyttö 
Syö sellaisenaan. Jos pidät mausta, niin pureskele - koostumus on ruokaisa. Muista harjata hampaat kuitenkin ennen ihmisten ilmoille lähtöä ;-)
Alkuperämaa:
Taiwan
Puhdistamo Spirulinajauhe ravintosisältö / 100g:
Energiaa - 333 kcal Protetiinia - 67 g Hiilihydraatteja - 16 g Rasvaa - 5 g Rautaa - 217 mg Mangnesium - 500 mg Jodi - 0,5 mg Kalium - 2000 mg Seleeni - 30 µg GLA - 1067 mg K-vitamiini - 2000 µg Beetakaroteeni - 375 mg