Kategoriat

Meiltä saat

Solgar hivenaineet, vitamiinit... Terranova hivenaineet, vitamiinit...

Maksutavat

Paytrail Maksutavat
Nopea toimitus jopa saman päivän aikana kun tilaat ennen klo 13.

SPORT COLLAGEN KOLLAGEENI (3x260g=780g) Puhdas+

Sport kollageeni puhdasplus large
31,90€ 39,90€
  • 37,53€/kg
  • Pakkauskoko: 850g
kpl 

Tuotekuvaus

100% lisäaineeton ja korkealaatuinen kollageenijauhe! Bioaktiivinen Puhdas+ Sport Collagen sisältää hydrolysoitua Peptan® nautakollageenia. Kollageeni valmistetaan Ranskassa. Kollageeni muodostaa 30 % ihmisen elimistön proteiinista ja sitä löytyy erityisesti luista, lihaksista, jänteistä ja ihosta. Noin 25 vuoden iässä elimistö alkaa menettää kykynsä tuottaa uutta kollageenia. Maustamaton Puhdas+ Sport Collagen on monikäyttöinen kollageeni- ja proteiinilisä. Proteiini edistää lihasmassan kasvua ja säilymistä sekä luuston pysymistä normaalina. Sekoita smoothien, kahvin tai muun nesteen joukkoon. Sisältää n. 31 annosta.

Käyttöohje

FI: 1 ruokalusikallinen vuorokaudessa. Jauhe voidaan sekoitetaan esimerkiksi lasilliseen vettä, mehua, jogurttia, tai smoothien joukkoon. Suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Ei lasten ulottuville.
SV: 1 matsked per dygn. Pulvret blandas i ett glas vatten, saft, jogurt etc. Den rekommenderade dygnsdosen får inte överskridas. Kosttillskott ersätter inte en mångsidig och balanserad kost eller en hälsosam livsstil. Förvaras oåtkomligt för barn.

Ainesosat

FI: hydrolysoitu nautakollageeni. Ei sisällä laktoosia, hiivaa eikä gluteenia. Ei sisällä sokeria, suolaa, soijaa eikä makeutusaineita. Ravintolisä.
SV: hydrolyserad bovint kollagen. Innehåller inte laktos, jäst eller gluten. Innehåller inte socker, salt, soja eller sötningsmedel. Kosttillskott.
Tuote pakataan Puhdas+ Tuusulan tehtaalla.

Ravintosisältö/ Näringsinnehåll 1 rkl/msk:

Kollageeni/ kollagen 8 g
josta proteiinia/varav protein 7 g

Lisätietoja

Tämä Puhdas+ tuote on korkealaatuinen ravintolisä. Sen valmistuksessa ei käytetä ylimääräisiä turhia ainesosia, kuten säilöntä-, väri- tai makuaineita.