Kategoriat

Meiltä saat

Solgar hivenaineet, vitamiinit... Terranova hivenaineet, vitamiinit...

Maksutavat

Checkout - Oma maksutapa kaikille
Nopea toimitus jopa saman päivän aikana kun tilaat ennen klo 13.

SUPERVEGE PROTEIINISEKOITUS Vanilja (600 g) Foodin

Super vege protein blend foodin large
22,90€
kpl 

Tuotekuvaus

Foodinin Supervege on ainutlaatuinen kolmen luomulaatuisen kasviproteiinin sekoitus, joka sisältää laadukkaita riisi- ja herneproteiinia sekä erityisen proteiinipitoista 70% hamppuproteiinia. Supervegessä on tasapainoinen ja monipuolinen aminohappoprofiili, jonka lisäksi sekoituksessa on aminohappojen imeytymistä tehostava bacillus coagulans-probiootti.

Yksi annos Supervegeä sisältää kolme miljardia ruoansulatusta ja ravinteiden imeytymistä edistävää probioottia. Probiootti yhdessä puhtaiden kasviproteiinien kanssa muodostavat ainutlaatuisen vatsaystävällisen proteiinilisän. Supervege sopii erinomaisesti osaksi aktiivista arkea ja kasviperäistä ruokavaliota sisältäen kaikkia välttämättömiä aminohappoja.

Sekoita 0,5-1 dl supervegeä ja 3 dl vettä tai muuta haluamaasi nestettä. Supervege sopii myös smoothieihin, palautusjuomiin ja ruoanlaittoon lisäämään esimerkiksi leivonnaisten proteiinipitoisuutta.

Ominaisuudet   Gluteeniton
Ravintoarvo   Energiaa 1547 kJ / 370 kcal Rasvaa 3,6 g - josta tyydyttyneet 0,18 g Hiilihydraatit 9 g - josta sokereita 0 g Kuitu 0,5 g Proteiinit 75,5 g Suola 0,49 g
Ainesosat   Herneproteiini*, riisiproteiini*, hamppuproteiini*, Bacillus coagulans, vaniljauutejauhe*, stevia, ksantaanikumi. *= luomutuotettu