Kategoriat

Meiltä saat

Solgar hivenaineet, vitamiinit... Terranova hivenaineet, vitamiinit...

Maksutavat

Checkout maksutavat
Katso myös uudistuneen verkkokauppamme avajaistarjoukset

TONALIN VAHVA CLA (120 kpl) Polar Pharma

Tonalin vahva large
24,50€ 36,50€
kpl 

Tuotekuvaus

Tonalin on maailman tutkituin CLA-valmiste. Sekä laihduttajat että urheilijat hyötyvät tutkitusti Tonalinista. TONALIN VAHVA SISÄLTÄÄ 800 MG PUHDASTA CLA:TA! CLA polttaa rasvaa ja auttaa hoikistumaan ja kiinteytymään. Tonalin-CLA on kuntoilijoiden, urheiljoiden, kehostaan huolehtivien ja painoaan tarkkailevien ihmisten valinta. Tonalin-CLA lunastaa lupauksensa: keho kiinteytyy ja lihakset pysyvät kunnossa.

Vaikuttava aine

Tonalinissa vaikuttava aine on CLA, joka on luonnollinen rasvahappo. CLA tunkeutuu kehossa rasvasolun sisään ja käynnistää solun varastoiman rasvan pilkkoutumisen. Näin rasva vapautuu energiaksi verenkiertoon, lihakset saavat käyttöönsä lisää energiaa ja rasva kulutetaan energianlähteenä pois.
Laihdutettaessa ilman Tonalinia häviää sekä lihasta että rasvaa – useimmiten halutaan kuitenkin vain rasvasta eroon. Mitä paremmassa kunnossa lihakset ovat, sen paremmin keho käyttää rasvaa energian lähteenä. Tonalin käynnistää rasvasolun sisällä rasvoja pilkkovien entsyymien toiminnan, jolloin rasvan energia vapautuu verenkiertoon. Lihakset käyttävät rasvasta vapautuvaa energiaa – jaksat liikkua paremmin, vaikka syöt vähemmän. Ylimääräiset hiilihydraattipitoiset välipalat on helpompi jättää pois, kun Tonalin vapauttaa rasvasta energiaa kehon käyttöön.

Turvallinen ja tutkittu

Tonalin-CLA on erittäin hyvin dokumentoitu, tutkittu ja turvallinen. Tonalin-CLA:lla on tehty 20 kliinistä tutkimusta, joiden tulokset ovat erinomaisia. Sen on osoitettu mm. alentavan kehon rasvaprosenttia suhteessa kehon painoon. Vuoden 2004 heinäkuussa julkaistussa (Journal of Clinical Nutrition, Gaullier et al.) kaksoissokko-, lumekontrolloidussa vuoden kestäneessä teho- ja turvallisuustutkimuksessa mm. havaittiin kehon rasvan vähenevän 9%:ia ja lihasmassan lisääntyvän jonkin verran ilman mitään sivuvaikutuksia.

Ainesosat:

Saffloriöljystä valmistettu vapaiden rasvahappojen seos 71,2%, josta konjugoitu linolihappo CLA 78–84%, josta aktiiviaine (Cis-9, Trans-11 ja Trans-10, Cis-12 -isomeerit) 96-99%. Liivate 18,7%. Kosteuden säilyttäjä (glyseroli). Vesi 1,3%.

Annostus:

2-4 kapselia, mieluimmin jaettuna vähintään kahden aterian yhteyteen.
Ilmoitettua suositeltua annosta ei saa ylittää. Ravintolisää ei tule käyttää monipuolisen ruokavalion korvikkeena. Säilytettävä pienten lasten ulottumattomissa.