Kategoriat

Meiltä saat

Solgar hivenaineet, vitamiinit... Terranova hivenaineet, vitamiinit...

Maksutavat

Paytrail Maksutavat
Nopea toimitus jopa saman päivän aikana kun tilaat ennen klo 13.

UBIKINONI Q10 150mg (120+30 kpl) Terveyskaista

Ubikinoni 150mg 120plus30kaps tk
42,90€ 49,50€
  • 408,57€/kg
  • Pakkauskoko: 105g
kpl 

Tuotekuvaus

Auttaa vähentämään väsymystä ja uupumusta. Edistää normaalia energia-aineenvaihduntaa. Laktoositon, gluteeniton, hiivaton, maidoton, makeuttamaton / sokeriton.

Annostus

1–2 kapselia päivässä.
1–2 kapselia sisältää Ubikinonia 150–300 mg ja C-vitamiinia 40–80 mg (50–100 %*)
*vuorokautisen saannin vertailuarvosta
Suositeltua annostusta ei saa ylittää. Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Ei lasten ulottuville.

Dosering

1-2 kapslar dagligen.
1-2 kapslar innehåller Ubiqinon 150-300 mg och C-vitamin 40-80 mg (50-100 %*)
*av jämförelsevärdet för det dagliga intaget.
Doseringen bör inte överskridas. Kosttillskot ersätter inte en varierad och balanserad kost och en hälsosam livsstil. Förvaras oåtkomligt för barn.

Ainesosat

Auringonkukkaöljy, ubikinoni, kuori (gelatiini, glyseriini), askorbiinihappo, emulgointiaineet (auringonkukkalesitiini, glyseryylimonostearaatti, mehiläisvaha), väri (beetakaroteeni).

Ingredienser

Solrosolja, ubikinon, skal (gelatin, glycerin), askorbinsyra, emulgeringsmedel (solroslecitin, glycerylmonostearat, bivax), färg (betakaroten).

Elinvoimaa ja energiaa elämään

Ubikinoni 150 mg on ubikinonia ja C-vitamiinia sisältävä ravintolisä, joka auttaa vähentämään väsymystä ja uupumusta sekä edistää normaalia energia-aineenvaihduntaa.
Ubikinoni eli koentsyymi Q10 on rasvaliukoinen vitamiinin kaltainen aine ja sitä löytyy luonnostaan jokaisesta kehon solusta, pääasiassa solujen energialaitoksista, mitokondrioista. Sillä on tärkeä rooli solujen energia-aineenvaihdunnassa, ATP:n muodostuksessa. Ubikinonia on eniten niissä elimissä, joissa energian tarve on suurin: sydämessä, munuaisissa, maksassa ja lihaksissa.
C-vitamiini auttaa vähentämään väsymystä ja uupumusta ja edistää normaalia energia-aineenvaihduntaa. Lisäksi C-vitamiini suojaa soluja hapettumisstressiltä eli se toimii antioksidanttina.