Kategoriat

Meiltä saat

Solgar hivenaineet, vitamiinit... Terranova hivenaineet, vitamiinit...

Maksutavat

Checkout - Oma maksutapa kaikille
Nopea toimitus jopa saman päivän aikana kun tilaat ennen klo 13.

UBIKINONI Q10 COMPLEX (60 kaps) Nordig Nutrition

Co q 10 complex nn 60 large
23,90€
kpl 

Tuotekuvaus

Kaneka Coenzyme Q10 ® Ubiquinone – hiivasta fermentoitu Kaneka Q10® on kehon luonnostaan tuottaman koentsyymi Q-10:n kanssa bioidenttinen. Sopii kasvissyöjille ja vegaaneille. Täysin lisä- ja täyteaineeton. Ei sisällä maku- tai makeutusaineita eikä sokeria
Ei sisällä gluteenia, vehnää, maitoa, soijaa tai hiivaa.
NORDIQ Nutrition CoQ10 Complex sisältää ubikinonia sekä synergisiä rasvaliukoisia antioksidantteja, joiden yhteisvaikutus on laajempi ja täydellisempi, kuin pelkällä ubikinonilla.
Tuote sisältää myös synergisia kasviravinteita, kuten OPC-yhdisteitä, jotka ovat rannikkomännyn polyfenoleja. Ihanteellinen tuki kiireiseen arkeen, väsymykseen sekä energia-aineenvaihdunnan tukemiseen. 

Solujen energiantuotantolaitoksina tunnetut mitokondriot tuottavat energiaa lihaksille ja tarvitsevat toimiakseen jatkuvasti ravinteita. NORDIQ Nutrition Co-Q-10 Complex sisältää koentsyymi Q-10:n hyväksikäyttöä tukevia apuaineita sekä tuorepakastekuivattuja ja ravinnerikkaita kasveja synergistisen ja kokonaisvaltaisen vaikutuksen aikaansaamiseksi.
NORDIQ Botanical Complex -kasviyhdistelmä on kehitetty huolella synergistisen vaikutuksen aikaansaamiseksi. Tuorepakastekuivatut ja luomulaatuiset kasvit ovat ravintorikkaita ja sisältävät runsaasti polyfenoleita, joilla on hormeettisia vaikutuksia lisäten näin terveyttä ja elinvoimaisuutta.

ANNOSTUS

1-3 kasviskapselia päivässä aterian yhteydessä. Annostusta ei saa ylittää.
Ei tule käyttää monipuolisen ruokavalion ja terveellisten elintapojen korvikkeena. Älä säilytä lasten ulottuvilla. Raskaana olevien suositellaan keskustelevan käytöstä lääkärin tai terveydenhoidon ammattilaisen kanssa.

1 kapseli sisältää:

% RI* NORDIQ-kasvijauhesekoitus 320 mg

Sisältää:

Luomu hibiskuksenkukka-vihreäteesekoitus 120 mg
Acai-marja* 100 mg
Luomu tyrnimarja* 50 mg
Luomu punajuuren juuri- ja lehtimehu* 50 mg *tuorepakastekuivattu
Kasviskuorilo (hydroksipropyylimetyyliselluloosa) 100 mg
Rannikkomännyn kaarnauute (95% OPC) 50 mg
MCT (keskipitkiä rasvahappoja) 45 mg
Koentsyymi Q10 (ubikinoni) Kaneka® 30 mg
B6-vitamiini (pyridoksaali-5-fosfaatti) 5 mg 357
*vuorokautisen saannin vertailuarvosta
OMINAISUUDET
B6-vitamiini voi vähentää väsymystä ja uupumusta ja se osallistuu lisäksi normaaliin solun energiantuotantoon.
Acai-marja, tyrni ja punajuuri sisältävät lukuisia terveellisinä pidettyjä kasviravinteita.
Männynkuoriuute sisältää runsaasti C-vitamiinin toimintaa edistäviä OPC-yhdisteitä. Keripukkiin sairastuneet merimiehet havaitsivat Pohjois-Amerikan intiaanien käyttämän männyn kaarnasta tehdyn juoman terveysvaikutukset jo 1500-luvulla.
Tuotteen MCT-rasvahapot helpottavat ja tukevat rasvaliukoisen ubikinonin imeytymistä ja käyttöä kehossa.
Polyfenoleita runsaasti sisältävillä kasveilla, kuten hibiskuksella ja vihreällä teellä arvellaan olevan lukuisia terveysvaikutuksia.

Dosering:

1-3 kapslar per dag i samband med måltid. Överskrid ej doseringsanvisningarna. Kosttillskott bör inte användas som ett alternativ till mångsidig kost och sunda levnadsvanor. Rekommenderas inte för gravida och ammande.

Tillsatsfri. Denna produkt är fri från gluten, vete, mjölkprodukter, soja, jäst, socker, tillsats-, smak- och färgämnen. Lämplig för vegetarianer och veganer.