Kategoriat

Meiltä saat

Solgar hivenaineet, vitamiinit... Terranova hivenaineet, vitamiinit...

Maksutavat

Checkout - Oma maksutapa kaikille
Nopea toimitus jopa saman päivän aikana kun tilaat ennen klo 13.

UBIQUINOL Q10 COMPLEX UBIKINOLI (60 kaps) Nordiq Nutrition

Ubiquinol q10 60 nn large
26,90€
kpl 

Tuotekuvaus

Tehokkaampi energiantuotanto ubikinolilla. Jos sanat väsymys, uupumus, stressi, ikääntyminen tai riittämätön energiantuotanto soittavat kellojasi, saatat tarvita koentsyymi Q10:a eli ubikinonia. Valitsimme tuotteeseen ubikinonin sijaan ubikinolin, joka on ubikinonin aktiivinen muoto. Se imeytyy ubikinonia helpommin ja on heti solujen käytettävissä. Ubikinolin lisäksi valmiste sisältää luomulaatuisia ja luontaisia lipidejä sisältäviä kasvijauheita, jotka antavat synergistä tukea ja tehostavat koentsyymi Q10:n imeytymistä.
Tuotteen kasviainesosat sisältävät runsaasti keholle hyödyllisiä polyfenoleita. Sopii kasvissyöjille ja vegaaneille. 100 % lisä- ja täyteaineeton. Ei sisällä makeutusaineita eikä sokeria. Ei sisällä gluteenia, vehnää, maitoa, soijaa tai hiivaa. BPA-vapaa ja ympäristöystävällinen lasipullo. Voit avata kapselin ja lisätä sen vaikkapa smoothieen.

Käyttöohje

Nauti 1-3 kasviskapselia päivässä aterian yhteydessä. Ihanteellinen ajankohta ottaa ubikinoli on aamulla.
Annostusta ei saa ylittää. Ei tule käyttää monipuolisen ruokavalion ja terveellisten elintapojen korvikkeena. Älä säilytä lasten ulottuvilla. Raskaana olevien suositellaan keskustelevan käytöstä lääkärin tai terveydenhoidon ammattilaisen kanssa.

Ainesosat

Yksi (1) kasviskapseli sisältää:
NORDIQ Hormeettinen sekoitus 300 mg
Puolukka (tuorepakastekuivattu) 100 mg
Tyrnimarja (luomu) 50 mg
Hibiskuksenkukka (luomu) 50 mg
Punajuuri (luomu) 50 mg
Nokkosenlehti (luomu) 50 mg
Kasviskuorilo (hydroksipropyylimetyyliselluloosa) 100 mg
Rannikkomännynkaarnauute (95 % OPC) 50 mg
Koentsyymi Q10 ubikinoli (Kaneka® Ubiquinol™) 30 mg

Mikä tekee Ubiquinol Q10+ -valmisteesta erityisen?

Tuote sisältää kasviperäistä, luontaista ja bioaktiivista ubikinolia (koentsyymi Q10, Kaneka UbiquinolTM). Ubikinoli on koentsyymi Q10:n pelkistynyt muoto. Toisin kuin ubikinonin, sen ei tarvitse ensin pelkistyä imeytyäkseen elimistön käyttöön.
Optimaalisesti imeytyvä 30 mg annostus ubikinolia yhdessä synergisten kasvien kanssa sopii myös pidempiaikaiseen käyttöön.
Luontaisia lipidejä sisältävä tyrnimarja antaa synergistä tukea ja tukee koentsyymi Q10 imeytymistä. Puolukka sisältää runsaasti luontaisia polyfenoleja, C-vitamiinia ja kasvisteroleja.
Hibiskuksenkukan sisältämät polyfenolit, erityisesti antosyaanit, ovat yleisesti terveyttä ylläpitäviä ja vaikuttavat muun muassa energia-aineenvaihduntaan.
Tyrni ja punajuurisisältävät lukuisia terveellisiä kasviravinteita, jotka voivat olla hyödyllisiä sydämellesi ja verisuonistollesi.
Rannikkomännyn kaarnauute on sydän- ja verisuonistoystävällinen lisä.
Kaikkien kasvien antama hormeettinen vaikutus tukee kehosi immuunipuolustusta, puhdistustoimintoja ja energiantuotantoa luonnollisesti.