Kategoriat

Meiltä saat

Solgar hivenaineet, vitamiinit... Terranova hivenaineet, vitamiinit...

Maksutavat

Paytrail Maksutavat
Nopea toimitus jopa saman päivän aikana kun tilaat ennen klo 13.

VAHVA VASTUSTUSKYKY Seleeni C ja D3 Sinkki R-Lipoiini (60kaps) Biomed

Vahva vastustuskyky 60kaps biomed
29,90€ 39,90€
Tuote on poistunut valikoimasta.

Tuotekuvaus

Liposomaalinen C-vitamiini – seleeni – sinkki – R-lipoiini – D3 -vitamiinivalmiste. Immuniteetin toimintaa tukeva kaksivaiheinen tuote, jossa rasvaliukoiset ja vesiliukoiset täsmäravinteet ovat ainutlaatuisessa tuplakapselissa. Yhdessä liposomaalinen C-vitamiini, seleeni ja D3-vitamiini tukevat normaalia immuunijärjestelmän toimintaa. RAVINTOLISÄ - 60 kaps./30 g

Ainesosat:

Kalaöljy, askorbiinihappo, fosfatidyylikoliini, r-lipoiinihappo, sinkkipikolinaatti, natriumseleniitti, kolekalsiferoli, (kapselit: hydroksipropyylimetyyliselluloosa, riisijauho)

Suositeltava vuorokausiannos (1 kapseli) sisältää:

Seleeni 50 µg (90 %*)
Sinkki 15 mg (150 %*)
R-lipoiini 50 mg
C-vitamiini 150 mg (187 %*)
D3-vitamiini 25 µg (500 %*)
Kalaöljy 200 mg
josta 36 mg EPA/24 mg DHA
*% päivittäisen saannin vertailuarvosta

Ilmoitettua suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Tuote on säilytettävä pienten lasten ulottumattomissa. Säilytettävä kuivassa ja huoneenlämmössä alle 25 oC:ssa.
Vahva Vastustuskyky on immuniteetin toimintaa tukeva kaksivaiheinen tuote, jossa rasvaliukoiset ja vesiliukoiset täsmäravinteet ovat ainutlaatuisessa tuplakapselissa.

Tuote muodostuu kahdesta sisäkkäisestä kapselista. Ulomman kapselin sisällä ovat rasvaliukoiset vitamiinit kalaöljyssä. Vesiliukoiset hivenaineet löytyvät puolestaan sisemmästä kapselista.
Yhdessä liposomaalinen C-vitamiini, seleeni ja D3-vitamiini tukevat normaalia immuunijärjestelmän toimintaa.
R-Lipoiinihappo ja C-vitamiini
Vahva Vastustuskyky sisältää yhdistelmän liposomaalista C-vitamiinia ja R-lipoiinihappoa. R-lipoiini on muuten sama kuin alfalipoiinihappo, mutta tehokkaampi versio.
Lipoiinihapolla on ainutlaatuinen kyky ”ladata” muita antioksidantteja pidentäen näin niiden elinikää kehossa. Tärkein tässä yhteydessä on kuitenkin sen kyky uudistaa C-vitamiinia.
C-vitamiini muuttuu kehossa tehottomaksi muodoksi ja se poistuu elimistöstä. Kun C-vitamiinin seurana on lipoiinihappoa, poistamisen sijaan se latautuu ja se voi jatkaa antioksidanttina toimimista.
Tästä syystä Vahva Vastustuskyky -tuplakapselin sisältämä C-vitamiini vastaa isompaa määrää pitempivaikutteista C-vitamiinia. Se on lisäksi solujen tunnistamassa liposomaalisessa olomuodossa, jolloin sen vaikutus todella ulottuu solujen sisälle.

Viitteet:

https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/1417985/
https://chiro.org/nutrition/FULL/Lipoic_Acid_Universal_Antioxidant.shtml

Liposomal C-vitamin - selen - zink - R-liponsyra - D3 -vitaminpreparat
KOSTTILLSKOTT - 60 kaps./30 g

Ingredienser:

Fiskolja, askorbinsyra, fosfatidylkolin, r-liponsyra, zinkpikolinat, natriumselenit, kolecalciferol, (kapslar: hydroxipropylmetylcellulosa, rismjöl).

Rekommenderad daglig dos (1 kapsel) innehåller:

Selen 50 µg (90 %*)
Zink 15 mg (150 %*)
R-liponsyra 50 mg
C-vitamin 150 mg (187 %*)
D3-vitamin 25 µg (500 %*)
Fiskolja 200 mg
varav 36 mg EPA/24 mg DHA
*% av det dagliga referensintaget
Den rekommenderade dagliga dosen får inte överskridas. Kosttillskott är inte ett alternativ till en mångsidig och balanserad kost eller en hälsosam livsstil. Produkten ska förvaras utom räckhåll för små barn. Förvaras torrt i rumstemperatur under 25 oC.

Valmistuttaja/Tillverkat för:

Biomed Oy, Sirrikuja 4 D, 00940 Helsinki
EAN: 6417152000361