Kategoriat

Meiltä saat

Solgar hivenaineet, vitamiinit... Terranova hivenaineet, vitamiinit...

Maksutavat

Checkout - Oma maksutapa kaikille
Nopea toimitus jopa saman päivän aikana kun tilaat ennen klo 13.

VEGAANISUIHKE D-vit 75µg, jodi 150µg, rauta 5mg (25ml) NordicHealth

Vegan health nh large
19,90€ 26,90€
kpl 

Tuotekuvaus

Vegaaninen vitamiini-mineraalisuusuihke. Valittu Euroopan parhaaksi uudeksi ravintolisäksi vuonna 2019! Pullosta saat: 192 suihkausta. Maidoton. Gluteiiniton. Soijaton. Ei sisällä alkoholia tai vehnää. Ei sisällä keinotekoisia väri- tai lisäaineita. Tuote on täysin vegaani ravintolisä ja sopii käytettäväksi myös raskauden aikana. Sopii keliaakikoille ja diabeetikoille. Valmistettu GMP-standardien mukaisesti.

Käyttöohje

4 suihkausta päivässä, mielellään posken limakalvolle.
Vitamiini-mineraalisuusuihke on vatsaystävällinen ja hammasystävällinen. Tuotetta voi käyttää mihin aikaan päivästä tahansa, eikä sitä tarvitse ottaa ruoan yhteydessä.

Päiväannos 4 suihkausta sisältää

vegaanista D3-vitamiinia 75mcg, B12-vitamiinia 6mcg, rautaa 5mg ja jodia 150mcg.

Ainesosat

Vesi, ksylitoli, rauta...
Vegaaninen vitamiini-mineraalisuusuihke sisältää posken limakalvolta erinomaisesti imeytyvää 2 erimuotoista B12-vitamiinia (adenosyylikobalamiini ja metyylikobalamiini), vegaanista D3-vitamiinia, rautaa sekä jodia. Makuna marjasekoitus.
Suihkeen D3-vitamiini tulee uudesta innovaatiosta, juureksen juuresta, eikä säteilytetyistä raaka-aineista.

UUSI ekologinen pakkaus!

Vegaanisuihkeen pullo on valmistettu 70% valtamerien jätemuovista ja 30% kotitalouksien kierrätetystä muovijätteestä. Pahvipakkauksemme valmistetaan ainoastaan vastuullisesti hoidetuista, FSC-sertifioiduista metsistä saatavista raaka-aineista. Tuotteen pakkaus on 100% kierrätettävä.

Nordic Health Vegaaninen vitamiini-mineraalisuusuihke on tutkitusti ylivertaisesti imeytyvä vegaani ravintolisä. Vegaaninen vitamiini-mineraalisuusuihke on yhdistelmä tärkeitä ravintoaineita, ja se sopii myös erityisruokavalion tueksi.
Tutkimusten mukaan ravintolisä imeytyy välittömästi posken limakalvoilta suoraan verenkiertoon, ohittaen suoliston. Tämän takia suusuihke sopii myös henkilöille, joilla on nielemisvaikeuksia. Ruoka tai lääkkeet eivät myöskään häiritse ravintoaineiden imeytymistä.