Kategoriat

Meiltä saat

Solgar hivenaineet, vitamiinit... Terranova hivenaineet, vitamiinit...

Maksutavat

Checkout - Oma maksutapa kaikille
Nopea toimitus jopa saman päivän aikana kun tilaat ennen klo 13.

VEGE RAUTA RAUTA L-PIDOLAATTI+FOLAATTI+C (30 annospussia) FerrolinC Aboa Medica

Fe rautapidolaatti ferrolin c am 600ml large
18,80€ 21,90€
kpl 

Tuotekuvaus

Rauta-L-pidolaatti-valmiste + Acerolakirsikka + Folaatti. Kasvipohjainen, nestemäinen ravintolisä. Kasvisidonnainen rauta miellyttävän makuisessa ja vatsaystävällisessä muodossa. Orgaaninen pidolaattirauta imeytyy tehokkaasti. Vegetaarinen. Pakattu säilyviin annospakkauksiin (30 pusssia). Hyvät asiat ovat usein yksinkertaisia. Kokeile siis nyt Multi Fe Vege Drink, kun väsyt väsymiseen. Rautapitoinen vitamiini - kasvisrauta-mehuvalmiste nostamaan rauta- ja ferritiiniarvoja.
”Hemirauta on hemoglobiinia (verta) tai myoglobiinia (liha), imeytyy 15-40%
Non-hemirauta, perinteinen kasvirauta on epäorgaanista rautaa, kuten rautasulfaatti imeytyy 1-15%
Kasvisidonnainen rauta, kasviferritiini, uusi Vege Rauta on sekin non-hemiä, mutta orgaanisesti sitoutunutta (juuresten pidoliinihappoon = pidolaattirautaa), imeytyy 22-30%!”

Annostus:

1 annos (20 ml) päivässä.
Vaikuttavat aineet/päiväannos 20 ml
Kasvissidonnaista rautapidolaattia 110 mg, josta orgaanista rautaa 15 mg
(107% vuorokautisen saannin vertailuarvosta)
Acerola-kirsikkauutetta 250mg, josta 25% luonn. C-vitamiinia 62,5mg
(78% vuorokautisen saannin vertailuarvosta)
Folaattia 200 mg (foolihapon luonnollinen muoto)
(100% vuorokautisen saannin vertailuarvosta) 

Ainesosat:

Acerola (Malpighia punicifolia) -uute (luonnollinen C-vitamiinipitoisuus 25%), puhdistettu vesi, rauta-L-pidolaatti, folaatti, stabilointi- ja sakeuttamisaineet (glyseroli kasviöljystä ja guarkumi guar-palkokasvin sie­menistä), hapettumisenestoaine (askorbiinihappo), happamuudensäätöaine (sitruunahappo), aromiaine (sitruunaöljy), säilöntäaine (kaliumsorbaatti). Säilyvyys pakkauksen avaamisenkin jälkeen vähintään parasta ennen päiväykseen.

Alhainen ferritiini ennakoi anemiaa, sillä rauta on välttämätön hapen kuljetuksessa ja lihastoiminnan ylläpitämisessä. Vaikka hemoglobiinitaso olisikin vielä normaalin rajoilla, liian alhainen ferritiinitaso saa kilpirauhasen vähentämään energian hyväksikäyttöä, mikä aiheuttaa väsymystä ja uupumusta. Rauta on tärkeä ennen kaikkea punaisten verisolujen toiminnalle, mutta ferritiini on tärkeä immunoproteiini.

Aboa Medica, luontaisalan hovihankkija, on tuonut nyt suomalaisten ulottuville hyvin imeytyvän Multi Fe Vege Drink -kasvisidonnaisen pidolaattirauta -valmis­teen nestemäisenä. Pidolaatti saadaan juurikkaista (Beta vulgaris).

Tuote on hyvän makuista ja todella vatsaystävällinen. Multi Fe Vege Drink -pidolaattirauta on ilmalta suojaavissa 20 ml:n annospakkauksissa, jotka säilyttävät raudan hyvin imey­tyvänä ja hapettumattomana. Pakkauksessa on 600 ml (30x20 ml).

Multi Fe Vege Drink sisältää rikasta luonnollisen C-vitamiinin lähdettä, acerolatiivistettä, joka edistää raudan imeytymistä. Juomassa on myös luonnollisessa muodossa olevaa folaattia, jota elimistö tarvitsee verisolujen muodostukseen luuytimessä.

Pidolaattirauta imeytyy erittäin tehokkaasti! Pidolaattirauta on helposti hyväksikäytettävässä muodossa! Pidolaattirauta auttaa nostamaan ferritiinitasoa luonnollisella tavalla!