Kategoriat

Meiltä saat

Solgar hivenaineet, vitamiinit... Terranova hivenaineet, vitamiinit...

Maksutavat

Checkout - Oma maksutapa kaikille
Nopea toimitus jopa saman päivän aikana kun tilaat ennen klo 13.

VIHERJAUHE - luomu (50 g) Puhdistamo

Viherjauhe puhdistamo
13,80€ 15,60€
kpl 

Tuotekuvaus

Halusimme tehdä kaiken mahdollisimman huolellisesti ja siten, että saisimme luotua sekä mahdollisimman tehokkaan, että myöskin mahdollisimman helppokäyttöisen tuotteen. 
Tästä syystä Puhdistamon viherjauhe ei ole pelkästään viherjauhe, vaan ennenkaikkea vihermehujauhe. Jätimme tarkoituksella pois turhaa tilaa vievän liukenemattoman selluloosakuidun, jota suurin osa tavanomaisista viherjauheista on. Tästä syystä ravinteiden imeytyvyys on aivan omaa luokkaansa. Keskityimme tuotteessamme kaikkiin niihin arvokkaisiin asioihin, minkä vuoksi viherjauhetta yleensäkin kannattaa pitää osana päivittäistä ruokavaliota. 
Puhdistamon vihrerjauhe koostuu osasta maailman ravinnerikkaimpia viherkasveja. Mukana on seuraavat kasvikunnan luomulaatuiset supertähdet: 
Spirulina, chlorella, vehnänoras, ohranoras, lehtikaali, sekä sinimailanen. 
Tässä hieman siitä, minkä kaikkien ominaisuuksien kanssa pääset tutuiksi viherjauheemme kanssa: 
1. Spirulinasta saat paljon harvinaista fykosyaniini -nimistä yhdistettä, joka auttaa suojaamaan solujamme haitalliselta UV-säteyilyltä. Spirulinassa on myös runsaasti mineraaleja, hivenaineita sekä myöskin harvinainen hyvän mielen välittäjäaine PEA (fenyylietyyliamiini), jota löytyy myöskin kaakaosta. 
2. Chlorella sisältää taas pelkästään sille erityisen kasvutekijän, CGF:n. Tämä mikrolevä nelinkertaistaa kokonsa vuorokaudessa - se on mitä luultavammin nopeiten kasvava kasvi koko maailmassa. 
3. Spirulina & chlorella sisältävät huikeat 65%-71% proteiinia! 
4. Oraat sisältävät enemmän vitamiineja, mineraaleja sekä entsyymejä, kuin mikään muu maassa kasvava kasvi. 
5. Lisäsimme mukaan lehtikaalin ja sinimailasen entisestään syventämään vihreiden spektriä.  
Lehtikaali sisältää runsaasti Beetakaroteenia, K-vitamiinia sekä bioaktiivista kalsiumia. Siinä on myös viherkasviksi huomattava määrä luteiinia sekä zeaksantiinia, joista molemmat karotenoidit ovat huomattavan tärkeitä muunmuassa silmille. 
Sinimailanen taas on erityisen tarkka valitessaan mineraaleja, joita se imee maasta. Se onkin tunnut tunnetuksi erityisesti siitä, että se imee kultaa kasvualustastaan enemmän, kuin mikään muu tunnettu kasvi. Se sisältää laajan kirjon vitamiineja (A (beetakaroteeni), B, C, E, K) ja lisäksi hurjasti hieman harvinaisempia mineraaleja. 
Lehtikaalia sekä sinimailasta on sekoituksessa vain hieman, pääosissa olevien levien sekä oraiden täydennykseksi. 
Käyttö: 
Yksi teelusikallinen päivässä (sekoitettuna veteen, mehuun, smoothieen) riittää, ja maku on erittäin miellyttävä. Jauheessa on pienen pieni määrä steviaa, mutta juoma ei ole makea vaan raikas. Purkissa on 50 grammaa, ja se riittää 30 päiväksi.