Kategoriat

Meiltä saat

Solgar hivenaineet, vitamiinit... Terranova hivenaineet, vitamiinit...

Maksutavat

Checkout - Oma maksutapa kaikille
Nopea toimitus jopa saman päivän aikana kun tilaat ennen klo 13.

VIHERUUTEJAUHE luomu (50g) Puhdistamo

Viheruutejauhe uusi puhdistamo
12,80€ 15,60€
  • 256,00€/kg
  • Pakkauskoko: 50g
kpl 

Tuotekuvaus

Helppokäyttöinen täysin vesiliukoinen viheruutejauhe. Kuusi eri viherjauhetta hyvänmakuisena yhdistelmänä. Tiivis jauhe, vain 1 tl päivässä riittää. Puhdistamon huippulaatua! Purkissa on 50 grammaa, joka päivittäisessä käytössä riittää 30 päiväksi.

Ainesosat / Ingredienser:

Luomu spirulina, luomu chlorella, kuivattu luomu vehnänorasmehu, kuivattu luomu ohranorasmehu, luomu lehtikaali, luomu sinimailanen, makeutusaine (stevioliglykosidit) / Ekologisk spirulina, ekologisk chlorella, torkad ekologisk vetebroddsaft, torkad ekologisk kornbroddsaft, ekologisk grönkål, ekologisk alfalfa, sötningsmedel (steviolglykosider)
Maatalousperäisten luomuainesosien määrä / Ekologiskaingredienser av jordbruksursprung: 99,9% FI-EKO-201

Säilytys / Förvaring:

Säilytys huoneenlämmössä, kuivassa ja valolta suojattuna. Aikaa myöten jauhe voi painautua kasaan. / Förvaras i rumstemperatur, torrt och skyddad mot ljus. Med tiden kan pulvret packas ihop.

Alkuperämaa / Ursprungsland:

USA
Kehoa puhdistavien tuotteiden käyttöä ei suositella raskauden tai imetyksen aikana. Keskustelethan tuotteen käytön aloittamisesta terveydenhuollon ammattilaisen kanssa.

Ravintoarvot / Näringsvärde 100 g / 3 g

Energia / Energi 696,7 kJ / 20,9 kJ 166,7 kca / 5 kcal
Rasva / Fett   0 g
- josta tyydyttynyttä / varav mättat   0 g
Hiilihydraatit / Kolhydrater   33,3 g / 1 g
- josta sokereita / varav sockerarter   0 g
Ravintokuitu / Kostfiber   0 g
Proteiini / Protein   66,7 g / 2 g
Suola / Salt   1,2 g / 0,04 g
A-vitamiini / Vitamin A* 15 000 µg / 450 µg**
* beetakaroteenista / från betakaroten    
** 178 % päivittäisen saantisuosituksen vertailuarvosta / 178% av referensvärdet för rekommenderat dagligt intag

Viheruutejauheen ideologiana oli tuoda markkinoille tuote, joka olisi tiivis, monipuolinen ja hyvänmakuinen vihertuote, jonka päivittäisen annoksen ei tarvitsisi olla suuri. Raikas Viheruutejauheemme sisältää luomulaatuista spirulinaa, chlorellaa, vehnänorasta, ohranorasta, lehtikaalia ja sinimailasta.

Tiiviin ja ravinnerikkaan lopputuloksen saavuttamiseksi vehnän- ja ohranoraat puristetaan ensin tuoremehuksi ja vasta sitten kuivataan, jolloin pystytään säilyttämään mahdollisimman paljon lehtivihreää. Sen sijaan, että oraat vain kuivattaisiin ja jauhettaisiin jauheeksi, jolloin ravinteiden määrä laskisi ja kuitujen määrä kasvaisi. Klorofylli on vihreistä kasviksista ja levistä saatava lehtivihreä. Pienellä määrällä Viheruutejauhetta on päivittäinen vihertarve helposti ja vaivattomasti täytetty.