Kategoriat

Meiltä saat

Solgar hivenaineet, vitamiinit... Terranova hivenaineet, vitamiinit...

Maksutavat

Checkout - Oma maksutapa kaikille
Nopea toimitus jopa saman päivän aikana kun tilaat ennen klo 13.

VITACELL CARDIO Tomaattiuute (30 kaps) HT

Vitacell cardio ht
29,90€
Valitettavasti tuote on väliaikaisesti loppunut.

Tuotekuvaus

Fruitflow-tomaattiuutekapselit Ravintolisä

Sydämen hyvinvoinnille: auttaa ylläpitämään normaalia verihiutaleiden aggregaatiota, joka edistää tervettä verenkiertoa Sisältää FRUITFLOW™ tomaattiuutetta 150 mg/kapseliAinesosat: Patentoitu FRUITFLOW™ WSTC II -tomaattiuute (Lycopersium esculentum), Mikrokiteinen selluloosa E 460, Liivate (kapselin kuori), Piidioksidi E 551, Magnesiumstearaatti E 470b, Värit E 172, E 171 (kapselin kuori)
 Vuorokausiannos 1 kaps. sisältää:

FRUITFLOW™ tomaattiuutetta 150 mg Annostus: 1 kapseli päivässä, mahdollisimman samaan aikaan joka päivä, jotta vaikutus pysyy tasaisena.

* Laktoositon, hiivaton, makeuttamaton ja gluteeniton* Valmistettu Suomessa

Pakkauskoko: 30 kaps./12 g

FYSIOLOGISET VAIKUTUKSET
Verihiutaleet eli trombosyytit ovat keskeinen osa verenhyytymisjärjestelmää. Verihiutaleiden tärkein tehtävä on verenkierron sujuvuuden sääteleminen. Verihiutaleet voivat muuttua "piikikkäiksi" ja aiheuttaa hyytymiä. FRUITFLOW™ tomaattiuute pitää verihiutaleet "sileinä", jolloin ne virtaavat tasaisemmin verisuonissa. Verihiutaleet muuttuvat "piikikkäiksi" mm. ylipainon, diabeteksen, liikunnan puutteen, tupakoinnin, stressin ja ilmansaasteiden vaikutuksesta. Riskiryhmässä ovat myös kestävyysurheilijat, pitkien lentojen matkustajat sekä ikääntyvät. FRUITFLOW™ auttaa ylläpitämään tervettä verenkiertoa. EFSA on hyväksynyt FRUITFLOW™ -uutteelle ensimmäisenä spesifin terveysväitteen: auttaa ylläpitämään normaalia verihiutaleiden aggregaatioita, eli estää niitä kiinnittymästä toisiinsa ja verisuonten seinämiin, joka edistää tervettä verenkiertoa. FRUITFLOW™ uute ei vaikuta normaaliin veren hyytymiseen eikä lisää verenvuototaipumusta esim. haavojen seurauksena. Suositeltava annostus on 1 kapseli päivässä, mahdollisimman samaan aikaan joka päivä, jotta vaikutus pysyy tasaisena. Uutteen vaikutus alkaa noin 1,5 tunnin kuluessa nauttimisesta ja kestää noin 18 tuntia. Vaikutuksen päättymisen jälkeen verihiutaleiden käyttäytyminen palaa samaan tilaan kuin aiemmin. FRUITFLOW™-tomaattiuute on eristetty tomaatin siemenen ympärillä olevasta geelistä. Uute valmistetaan patentoidulla menetelmällä ja se sisältää polyfenoleja, adenosiinia, rutiinia ja klorogeenihappoa. Uute on vesiliukoinen eikä se sisällä lykopeenia eikä tomaatin rasvoja. Kaikkiaan uute on standardoitu sisältämään 37 eri aktiivista ainetta ja sillä on GRAS-status (Generally Recognized as Safe), eli se on todettu turvalliseksi ja hyväksytty Yhdysvalloissa elintarvikkeiden raaka-aineeksi.