Kategoriat

Meiltä saat

Solgar hivenaineet, vitamiinit... Terranova hivenaineet, vitamiinit...

Maksutavat

Checkout - Oma maksutapa kaikille
Nopea toimitus jopa saman päivän aikana kun tilaat ennen klo 13.

VITAMAR OMEGA-3 MUSTIKKA (100kps) HT

Vitamar mustikka 1000 large
18,50€ 32,50€
kpl 

Tuotekuvaus

Vitamar Omega-3 + Mustikkauutekapselit. Ravintolisä. Laktoositon, hiivaton, makeuttamaton ja gluteeniton.
Omega-3 -mustikkauutekapseli sisältää etyyliesteröityä kalaöljytiivistettä 1000 mg/kapseli, josta 360 mg E-EPAa ja 240 mg E-DHAa. Mustikkauutetta kapselissa on 50 mg, jossa 10 mg antosyaaneja. EPAlla ja DHAlla on monia hyviä terveysvaikutuksia sydämelle, aivoille ja silmille
E-vitamiini on tärkeä antioksidantti, joka suojaa soluja hapettumisstressiltä antaen elimistölle elinvoimaa ja nuorekkuutta.

Ainesosat

Etyyliesteröity kalaöljytiiviste, Liivate naudasta*, Kosteudensäilyttäjä E 422*, Mustikkauute, Pintakäsittelyaine E 901, Emulgointiaine soijalesitiini (E 322), Väriaineet E 150a* ja E 171*, D-alfa-tokoferoli *kapselin kuori

Vuorokausiannos 1-2 kaps. sisältää:

Etyyliesteröityä kalaöljytiivistettä 1000 – 2000 mg, jossa
E-EPA 360 – 720 mg
E-DHA 240 – 480 mg
Mustikkauutetta 50 – 100 mg, jossa
antosyaaneja 10 – 20 mg
Luontaista E-vitamiinia 3,3 – 6,6 mg*
*27,5–55 % vuorokautisen saannin vertailuarvosta

Annostus

1-2 kapselia päivässä. Ei suositella henkilöille, joilla veren hyytyminen on jostain syystä heikentynyt.
Pakkauskoko
100 kaps./163 g

Fysiologiset vaikutukset

EPAlla ja DHAlla on monia hyviä terveysvaikutuksia sydämelle, aivoille ja silmille. EPA ja DHA edistävät sydämen normaalia toimintaa. DHA edistää aivotoiminnan ja näön pysymistä normaalina. Sydämelle suotuisa vaikutus saadaan nauttimalla EPA 250 mg ja DHA 250 mg/vrk. Aivotoiminnalle ja näölle suotuisa vaikutus: DHA 250 mg/vrk.

Kapseleiden mustikkauute sisältää runsaasti flavonoideihin kuuluvia antosyaaneja, joista mustikan tummansininen väri on peräisin. Antosyaanipitoisuus on vakioitu: yksi kapseli sisältää 10 mg antosyaaneja.

E-vitamiini on tärkeä antioksidantti, joka suojaa soluja hapettumisstressiltä antaen elimistölle elinvoimaa ja nuorekkuutta.