Kategoriat

Meiltä saat

Solgar hivenaineet, vitamiinit... Terranova hivenaineet, vitamiinit...

Maksutavat

Checkout - Oma maksutapa kaikille
Nopea toimitus jopa saman päivän aikana kun tilaat ennen klo 13.

VIVOMIXX PROBIOOTTI maitohappobakteeri (10 kapselia) Mendes

Vivomixx 10 kapselia 1 pkt
13,20€ 15,30€
kpl 

Tuotekuvaus

VIVOMIXX™ on probioottinen elintarvike, joka sisältää 112 miljardia pakastekuivattua, elävää maitohappobakteeria ja bifidobakteeria 8 erilaisesta kannasta: Streptococcusthermophilus, Bifidobakteeri (B. breve, B. longum, B. infantis), Lactobacillus acidophilus, Lactobacillus plantarum, Lactobacillus paracasei, Lactobacillus delbrueckii subsp. bulgaricus. VIVOMIXX™ on ravintolisä. Ravintolisät eivät korvaa monipuolista ruokavaliota ja terveellistä elämäntapaa.
VIVOMIXX Probiootti/ Mendes. VIVOMIXX™ auttaa säilyttämään suolistoflooran tasapainon.
Tuote: 10 kapselia VIVOMIXX™ per laatikko -1 laatikko

Apuaineet:

mikrokiteinen selluloosa, kasviperäinen kapseli (hydroksipropyylimetyyliselluloosa), steariinihappo, magnesiumstearaatti, piidioksidi, väriaineet: E171. Gluteeniton. 

Suositeltava vuorokausiannos

1-4 kapselia.

Käyttöohje

Kapselit voidaan avata ja sekoittaa veteen tai jogurttiin. Nauti välittömästi. Ohjeen mukaista annosta ei saa ylittää.

Säilytys

Säilytä tuote viileässä (+2–8 °C) sekä valolta ja kosteudelta suojattuna. Voidaan säilyttää huoneenlämmössä (max +25 °C) enintään yhden viikon ajan. 

Kuljetus

Kestää kuljetuksen pakkasellakin. Suosittelemme postin kuljetusta sen nopeuden vuoksi. Emme laita tuotetta matkaan perjantaisin tai juhlapyhiä vasten. Tostain tilaajat voivat myös toivoa lähtöä vasta maanantaina viestikentässä. Meillä ei ole myöskään kylmäkuljetusmahdollisuutta.