Kategoriat

Meiltä saat

Solgar hivenaineet, vitamiinit... Terranova hivenaineet, vitamiinit...

Maksutavat

Checkout - Oma maksutapa kaikille
Nopea toimitus jopa saman päivän aikana kun tilaat ennen klo 13.

WOMANKIND TEE naisille (20 pss) Pukka

Tee womankind pukka
4,30€ 5,40€
kpl 

Tuotekuvaus

Luonnollisesti kofeiinittomat ja eettiset, 100% luonnonmukaisesti kasvatetut ainesosat.
Pukka-sarjan hurmaavan herkullinen Womankind-tee on sensuelli sekoitus karpaloa, ruusua, vaniljaa ja naisen elämän haasteiden voittamiseen ammoisista ajoista lähtien käytettyä shatavari-yrttiä.

Pirteän marjainen ja kukkainen, viehkeän makuinen Womankind-tee tuo tyyneyttä naisen elämän aallokoissa. Tuote sisältää mm. sisäistä harmoniaa tukevaa kamomillaa, joka on mieltä ja kehoa rentouttava ja vatsaakin vaaliva yrtti. Testaa ja tykästy! Tämän teen sisältämät ainesosat ovat luonnollisesti kofeiinittomia ja eettisesti tuotettuja - ja luomulaatua.

Jokainen Pukka-muoviton teepussi on omassa kierrätettävässä pussissaan, joka säilyttää hyvin orgaanisten yrttiemme eteeriset öljyt. Jokaisessa pussissa on kaksi osiota, jotka mahdollistavat yrttien kellua vedessä vapaasti. Kaada kiehuvaa vettä suoraan pussiin, jotta aromit vapautuvat kokonaan.

Ainesosat

Kamomillankukka, shatavarinjuuri (16%), lakritsinjuuri, kiinanruusu, kehäkukka, punajuuri (8%), appelsiininkuori, appelsiinin eteerinen öljy aromi, ruusunkukka (4%), karpalo (4%), vaniljan maku (4) %)

luomu:

kamomilla, karpalo, ruusu ja makeasta vanilja

Ruokavalio tiedot

Luomu
Kofeiiniton
Vegaani
Gluteeniton
Soijaton
Kosher
Vegetaari
Vehnätön
Maidoton