Kategoriat

Meiltä saat

Solgar hivenaineet, vitamiinit... Terranova hivenaineet, vitamiinit...

Maksutavat

Checkout - Oma maksutapa kaikille
Nopea toimitus jopa saman päivän aikana kun tilaat ennen klo 13.

x BERBERIINI + KROMI 500mg (150 kpl) Tri Tolonen

Berberin kromi large
24,80€ 34,90€
Valitettavasti tuote on väliaikaisesti loppunut.

Tuotekuvaus

Tohtori Tolosen Berberin + kromi on Suomessa, suomalaisten tarpeisiin kehitetty monipuolinen ravintolisä, joka edistää aineenvaihduntaa, sokeritasapainoa ja laihtumista.
Berberiini on vahva keltainen alkaloidi eli kasviemäs, jota saadaan monien kasvien juurista, varresta ja kuoresta. Tohtori Tolosen Berberin valmistetaan 70 %:sta Berberis Aristata-juuresta. Ravintolisää ei tule käyttää monipuolisen ruokavalion korvikkeena. Terveet elämäntavat ovat tärkeitä.

Ainesosat

Berberiinihydrokloridi (Berberis aristata -juuri), täyteaine (mikrokiteinen selluloosa), maissitärkkelys, stabilointiaineet (polyvinyylipyrrolidoni, silloitettu natriumkarboksimetyyliselluloosa), pintakäsittelyaineet ( hydroksipropyylimetyyliselluloosa, hydroksipropyyliselluloosa, talkki, muunneltu tärkkelys, keskipitkäketjuiset triglyseridit), paakkuuntumisenestoaineet (rasvahappojen magnesiumsuolat, piidioksidi, rasvahapot), kromipikolinaatti.

Annostus

2-3 tablettia päivässä. Ohjeen mukaista annostusta ei saa ylittää. Ei lasten ulottuville.

Suositeltu vuorokausiannos (2-3 tabl.) sisältää:

Berberiiniä (mg), 1000-1500
Kromia (mikrog), 34-50 (85-125 %*)
*vuorokautisen saannin vertailuarvosta

Muuta huomioitavaa

Voidaan käyttää yhdessä kolesteroli- ja diabeteslääkkeiden kanssa. Berberiiniä EI voi käyttää yhdessä tiettyjen psyykelääkkeiden kanssa (MAO-estäjät). Ei suositella raskaanaoleville.
Ilmoitettua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Tuote on säilytettävä pienten lasten ulottumattomissa. 

Kromi edistää normaalia makroravintoaineiden aineenvaihduntaa sekä veren glukoositasojen pysymistä normaalina.Tri Tolosen Berberin tasapainottaa koko elimistön aineenvaihduntaa ja energiantuotantoa sääteleviä geenejä.

Tri Tolonen Berberin + kromi edistää normaalia makroravintoaineiden aineenvaihduntaa sekä veren glukoositasojen pysymistä normaalina. Sopii hyvin yhteen myös kolesteroli- ja diabeteslääkkeiden kanssa.

Tuotteen edut

Monipuolinen vaikutus
Tasapainottaa tehokkaasti sokeri- ja rasva-aineenvaihduntaa sekä kohottaa immuniteettia
Toimii painonhallinnan tukena