Kategoriat

Meiltä saat

Solgar hivenaineet, vitamiinit... Terranova hivenaineet, vitamiinit...

Maksutavat

Checkout - Oma maksutapa kaikille
Nopea toimitus jopa saman päivän aikana kun tilaat ennen klo 13.

x BIG HAIR Hiusravinne (90 kaps) NM

Big hair nm large
22,50€ 28,90€
Valitettavasti tuote on väliaikaisesti loppunut.

Tuotekuvaus

Nähdäksesi hiustesi todellisen potentiaalin tarvitset oikeanlaisia rakennusaineita. BIGhair sisältää tehokkaan ActivH8 yhdistelmän juuri niitä vitamiineja ja mineraaleja, jotka ovat ratkaisevan tärkeitä hiusten kasvulle. Lisäksi se sisältää aminohappoja, piipitoista peltokorteuutetta ja P.A.B.A.:a. Nämä ravintoaineet yhdessä auttavat hiuksiasi kasvamaan vahvempina, jolloin näet, millaiset hiuksesi todella voivatkaan olla!

Vuorokausiannos sisältää: 2 kapselia

 Biotiini ...........................   3000 µg
 Pantoteenihappo .............   24 mg
 B6-vitamiini ....................   2,8 mg
 B12-vitamiini ..................   2,5 µg
 Foolihappo .....................   400 µg
 Kupari ...........................   1 mg
 Mangaani ......................   2 mg
 Sinkki ...........................   15 mg
 P.A.B.A ........................   20 mg
 L-Metioniini ....................   150 mg
 L-Lysiini ........................   250 mg
 Peltokorteuute, ..............   280 mg
 josta piitä .....................   35 mg
Miksi BIGhair?

Hiukset muodostuvat päänahan hiusnystyissä ja koostuvat keratiinista (88% proteiinia), melaniinista (pigmentti) ja oligomineraaleista. Hius kasvaa keskimäärin 1-1,5cm kuukaudessa. Jokaisella meistä aktiivisten hiusnystyjen määrään vaikuttavat monet seikat, kuten hiusten luonnollinen väri ja perintötekijät. Jos hiukset tuntuvat hennoilta ja hidaskasvuisilta, tai niitä lähtee epätavallisen paljon, syy voi olla liian vähäinen ravintoaineiden saanti, stressi, voimakas laihduttaminen tai jotkin lääkeaineet.

Hiusten ulkonäköön, kestävyyteen ja yleiseen kuntoon vaikuttaa myös ulkoiset käsittelyt, kuten värjääminen ja permanetti. Hyvin ohut ja heikkokuntoinen hius vaurioituu käsittelyistä enemmän, eikä vauriota voida peruuttaa.

Vasta kun hiusnystystä kasvaa uusi hius, saadaan myös uusi mahdollisuus parantaa hiusten ulkonäköä. Kun oikeilla ravintoaineilla yksittäinen hius saadaan kasvamaan alusta asti paksumpana ja vahvempana, hiukset tuntuvat merkittävästi tuuheammilta ja kestävät käsittelyjä paremmin. BIGhair rakentaa hiuksesi sisältäpäin. Kun annat sille aikaa vähintään 3 kuukautta, alat nähdä miten terveet ja vahvat hiuksesi voivatkaan olla. 

ActivH8

on yhdistelmä tehokkaimpia tunnettuja ravintoaineita, joita tarvitaan vahvaan hiustenkasvuun. Sen ainesosia ovat:
Biotiini eli H-vitamiini on tärkeä ravintoaine jota ihmisen elimistössä on luonnostaan. Biotiini edistää hiusten, ihon ja limakalvojen pysymistä normaaleina. Biotiini on hyödyksi tukemassa myös muiden tärkeiden ravinteiden imeytymistä, sillä se edistää normaalia makroravintoaineiden aineenvaihduntaa. Biotiini mahdollistaa tehokkaimman keratiinintuotannon. Haluttaessa nopeuttaa ja vahvistaa hiustenkasvua, biotiinia kannattaa nauttia lisäravinteena ainakin 2500 µg päivässä. BIGhair sisältää 3000 µg biotiinia/2kaps.

Pantoteenihappo on välttämätön aine keratiinintuotannon onnistumiselle. B6- ja B12 vitamiinit sekä foolihappo ovat tärkeitä hiustenkasvuun vaikuttavia vitamiineja.

Kupari, magnaani ja sinkki ovat mineraaleja joiden on todettu lisäävän hiusnystyn läpimittaa ja saavan hiuksen kasvamaan vahvempana ja paksumpana. Kupari lisäksi edistää myös hiusten normaalia pigmentoitumista.
Aminohapot, pii ja P.A.B.A.

BIGhair sisältää kahta hiusnystyjen toiminnalle välttämätöntä aminohappoa, metioniinia ja lysiiniä. Kun tuotetta käytetään ohjeen mukaan, saadaan näitä aminohappoja oikeassa suhteessa.

BIGhair sisältää myös peltokorteuutetta, jossa on runsaasti piitä. Puhdas, luontainen pii on äärimmäisen lujaa ja terveissä hiuksissa onkin luonnostaan huomattava määrä piitä.

BIGhair sisältää myös 20 mg para-aminobentsoehappoa, eli P.A.B.A:a, vuorokausiannoksessa.
Tuotteen käyttö

BIGhair-kapseleita suositellaan otettavaksi 2 kapselia päivässä kahden kuukauden ajan, jonka jälkeen jatketaan ottamalla 1 kapseli päivittäin.

Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja.