Kategoriat

Meiltä saat

Solgar hivenaineet, vitamiinit... Terranova hivenaineet, vitamiinit...

Maksutavat

Checkout - Oma maksutapa kaikille
Nopea toimitus jopa saman päivän aikana kun tilaat ennen klo 13.

x BIO-INFLU-SINKKI (90 tabl) Pharma Nord

Bio influ sinkki
6,50€ 9,90€
Valitettavasti tuote on väliaikaisesti loppunut.

Tuotekuvaus

Bio-Influ-Sinkki™ on miellyttävän makuinen imeskelytabletti, joka sisältää orgaanista sinkkiä ja Acerola-kirsikkauutteesta saatua luonnon C-vitamiinia. Sekä C-vitamiini että sinkki edistävät immuunijärjestelmän normaalia toimintaa ja solujen suojaamista hapettumisstressiltä. Lisäksi C-vitamiini auttaa vähentämään väsymystä ja uupumusta. Imeskelytabletti sulaa suussa ja vapauttaa C-vitamiinia ja sinkkiä nopeasti ylempien hengitysteiden limakalvoille.Valmistettu GMP-laatuvaatimusten mukaisesti.

Imeskelytablettien, kuten Bio-Influ-Sinkin™, etuna on, että niiden aktiiviset ainesosat imeytyvät suoraan limakalvoille. Limakalvoja on esimerkiksi nenässä sekä suussa ja tarttuvat mikro-organismit pääsevät sitä kautta kehoomme. Kun luomme limakalvoille ihanteelliset olosuhteet, pystymme paremmin suojautumaan tarttuvilta mikro-organismeilta.

Sisältää:

C-vitamiinia 15 - 60 mg (19 - 75%)*
Sinkkiä 2,5 - 10 mg (25 - 100%)*
* Vuorokautisen saannin vertailuarvosta.

Annostus:

1-4 tablettia päivässä, imeskelytabletti.
Sopii vegaaneille.

Ainesosat:

Makeutusaine (ksylitoli), paakkuuntumisenestoaine (maltodekstriini), aromivahvenne (glysiini), kuivattu acerolakirsikkauute, appelsiiniaromi, sinkkiglukonaatti, täyteaine (rasvahappojen magnesiumsuolat).

Säilytys:

Huoneenlämmössä, suojassa suoralta auringonvalolta. Tuote on säilytettävä pienten lasten ulottumattomissa.

Ravintolisällä ei tule korvata monipuolista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää.
Liiallisella ksylitolin käytöllä voi olla laksatiivisia vaikutuksia.

Toimiva immuunijärjestelmä on tärkeä. Riippuen siitä, kuinka monen ihmisen kanssa olet tekemisissä, altistut jatkuvasti ilmassa oleville tarttuville mikro-organismeille. Sekä C-vitamiini että sinkki edistävät immuunijärjestelmän normaalia toimintaa ja solujen suojaamista hapettumisstressiltä, joka aiheutuu liian korkeasta vapaiden radikaalien määrästä kehossa. Vapailta radikaaleilta puuttuu yksi tai useampi elektroni ja ne voivat olla haitallisia elimistöllemme. Vapaiden radikaalien tiedetään vahingoittavan solukalvoja sekä solun sisällä olevia solun rakenneosia sieppaamalla niistä elektroneja. Tietyt ravintoaineet, kuten C-vitamiini ja sinkki, tukevat elimistöä sen puolustuksessa hapettumisstressiä vastaan lahjoittamalla ylimääräisen elektronin vapaiden radikaalien neutraloimiseksi.