Kategoriat

Meiltä saat

Solgar hivenaineet, vitamiinit... Terranova hivenaineet, vitamiinit...

Maksutavat

Checkout - Oma maksutapa kaikille
Nopea toimitus jopa saman päivän aikana kun tilaat ennen klo 13.

x BIOTIINI EVONIA BIOTIN PLUS 5 mg (60 kpl) HT

Biotin plus evonia
16,50€
Valitettavasti tuote on väliaikaisesti loppunut.

Tuotekuvaus

Biotiini-sinkki-MSM-kysteiini-molybdeeni-vitamiinikapselit. Ravintolisä   Hiusten, kynsien ja ihon rakennetta tukemaan. Vahva ja monipuolinen. Biotiinia 5000 µg/tabletti. Laktoositon, hiivaton, makeuttamaton ja gluteeniton.

Ainesosat:

OptiMSM® metyylisulfonyylimetaani, Liivate (kapselin kuori, naudasta), L-kysteiini, Askorbiinihappo, Natriummolybdaattivalmiste, D-biotiini, Paakkuuntumisenestoaine E 551, Pintakäsittelyaine E 470b, Sinkkisitraatti, Pyridoksiinihydrokloridi, Riboflaviini, Väri E 171 (kapselin kuori)

Vuorokausiannos 1 kaps. sisältää:

B2-vitamiinia   1,4 mg (100 %)*
B6-vitamiinia   1,4 mg (100 %)*
Biotiinia   5000 µg (10 000 %)*
C-vitamiinia   40 mg (50 %)*
Kysteiiniä   50 mg
MSM   350 mg
Molybdeenia   50 µg (100 %)*
Sinkkiä   1,5 mg (15 %)*

Annostus:

1 kapseli päivässä. Ei suositella raskaana oleville eikä imettäville.
Valmistettu Suomessa
Pakkauskoko: 60 kaps./35 g
FYSIOLOGISET VAIKUTUKSET
Evonia Biotin Plus 5 mg on vahva ja monipuolinen biotiinivalmiste, jonka sisältämät ravintoaineet tukevat hiusten, kynsien ja ihon rakennetta.
Yhdessä kapselissa on biotiinia 5000 µg eli 5 mg. Sisältää biotiinin lisäksi monipuolisesti useita muita ravintoaineita, jotka vaikuttavat hiusten, kynsien ja ihon elinvoimaisuuteen: Metyylisulfonyylimetaania (OptiMSM), kysteiiniä, molybdeenia, sinkkiä sekä B2-, B6- ja C-vitamiinia.
Biotiini edistää hiusten ja ihon pysymistä normaaleina. Biotiini edistää myös ihon ja limakalvojen pysymistä normaaleina sekä osallistuu proteiinien, hiilihydraattien ja rasvojen aineenvaihduntaan.
Sinkki edistää hiusten ja kynsien pysymistä normaaleina. Sinkki edistää myös proteiinisynteesiä sekä säätelee A-vitamiinin ja makroravintoaineiden aineenvaihduntaa.
MSM ja kysteiini sisältävät rikkiä. MSM eli metyylisulfonyylimetaani on vesiliukoinen, rikkipitoinen yhdiste. Kysteiini on rikkipitoinen aminohappo.
Molybdeeni tehostaa rikkipitoisten aminohappojen, muun muassa kysteiinin aineenvaihduntaa.
B6-vitamiini edistää normaalia kysteiinin synteesiä, proteiini- ja energia-aineenvaihduntaa sekä hormonitoiminnan säätelyä.
B2-vitamiini edistää normaalia energia-aineenvaihduntaa, raudan normaalia aineenvaihduntaa ja ihon pysymistä normaalina sekä solujen suojaamista hapettumisstressiltä.
C-vitamiini muun muassa lisää raudan imeytymistä ja edistää normaalia kollageenin muodostumista ihon normaalia toimintaa varten sekä edistää normaalia energia-aineenvaihduntaa ja solujen suojaamista hapettumisstressiltä.