Kategoriat

Meiltä saat

Solgar hivenaineet, vitamiinit... Terranova hivenaineet, vitamiinit...

Maksutavat

Checkout - Oma maksutapa kaikille
Nopea toimitus jopa saman päivän aikana kun tilaat ennen klo 13.

x MAGNESIUM ÖLJYSUIHKE (200ml) Magnesor

Magnesiumoljysuihke
23,90€
Valitettavasti tuote on väliaikaisesti loppunut.

Tuotekuvaus

Parhaiten imeytyvä magnesium, ihon läpi suoraan kehon käyttöön rasittamatta elimistöä. Erinomainen mm. niska- ja hartiaseudun kipuihin ja jaloille.

MAGNESOR-magnesiumkloridiöljy
Suojaa soluille ja sydämelle
Magnesium on elintärkeä kivennäisaine, joka auttaa ke­hoamme parantumaan sisältäpäin, koska sillä on soluja uudistava vaikutus ja se osallistuu erittäin laaja-alaisesti kehon moniin fysiologisiin toimintoihin. Lähes jokaisella suomalaisella on eriasteinen magnesiumin puutostila.
Magnesiumkloridi soveltuu hyvin moneen käyt­tötarkoitukseen. Itsehoidossa käytettynä se on nope­avaikutteinen ja turvallinen.
Magnesiumia tarvitaan mm.:

kehon parantumiseen, koska sillä on soluja uudistava vaikutus. kalsiumin imeytymiseen. energiatuotantoon sekä sydämen ja verisuonien terveyteen. rauhoittamaan hermostoa ja parantamaan unta. ehkäisemään ja parantamaan lihaskramppeja, suonenvetoa, vanhuuden vapinaa ja ikääntymis­sairauksia. auttamaan erilaisissa iho-ongelmissa, kuten psoriasis ja akne. vahvistamaan hiuksia ja kynsiä. poistamaan myrkkyjä kehostaMagnesiumilla ja erityisesti sen puutteella voi olla kauaskantoisia seurauksia terveydelle.

Leikkausten jälkeisten komplikaatioiden on to­dettu vähentyneen huomattavasti, kun elimistön magnesiumtasoista on huolehdittu operaatiota ennen ja sen jälkeen. Magnesiumista on apua diabeteksen ja metabo­lisen oireyhtymän hoidossa, ja se myös ehkäisee niiden syntyä alentamalla insuliiniresistenssiä. Il­man magnesiumia haima ei pysty tuottamaan riit­tävästi insuliinia kontrolloimaan verensokeria. Magnesium toimii sydänlihaksen voitelu- ja ravin­toöljynä. Mutta ennen kaikkea se ehkäisee sydän­lihasta kalkkeutumasta. Moni sydänkohtaus saa alkunsa magnesiumin puutteesta. Magnesium tasapainottaa kolesterolia ja on vält­tämätön umpieritysrauhasten toiminnalle. Magnesiumlisä auttaa stressiin ja depressioon, sekä ehkäisee niiden syntyä. Kalsiumin nauttiminen ilman magnesiumia aiheuttaa enemmän haittaa kuin hyötyä.Imeytymätön kalsium voi varastoitua mihin tahansa kehon osaan. Niveliin kertynyt ylijäämä aiheuttaa atriittia, sydämessä se tukkeuttaa verisuonia ja voi aiheuttaa sydänvaurion. Terveessä solussa on korkea magnesiumpitoisuus ja matala kalsiumpitoisuus.
Tärkeä kivennäinen urheilijalle
Magnesium on tärkein yksittäinen kivennäinen urheilijan ravitsemuksessa. Kiihtyneen aineenvaihdunnan ja kohonneen lihasrasituksen seurauksena magnesiumia poistuu urheilijan elimistöstä nopeammin ja enemmän kuin muilla ihmisillä. Energiankulutuksen lisääntyminen lisää magnesiumin tarvetta. Magnesiumin puutos alentaa aineenvaihdunnan tehokkuutta ja lisää hapenkulutusta ja pulssia.
Magnesorin hyödyt
Magnesorin käyttö on turvallista, eikä yliannostus­vaaraa ole. Magnesor imeytyy iholta nopeasti ja te­hokkaasti suoraan verenkiertoon, josta solut ottavat käyttöönsä vain sen määrän magnesiumia, jota keho tarvitsee. Magnesor on puhtain ja parhaiten imeytyvä magnesiumvalmiste. Ihon kautta imeytyvä magne­sium ei rasita maksaa, munuaisia eikä suolistoa. Suun kautta nautitusta magnesiumista elimistö pystyy hyö­dyntämään arviolta vain alle puolet. Magnesorin käyt­tö ei aiheuta löysää vatsaa, kuten oraalisesti nautitut magnesiumvalmisteet.
Magnesor-magnesiumkloridisuihkeen käyttö
Magnesoria suihkutetaan hieman iholle ja hierotaan, kunnes se on imeytynyt. 20 minuutin kuluttua se on tehnyt tehtävänsä. Se kannattaa jättää iholle mahdollisimman pitkäksi aikaa. Magnesor sopii hyvin käytettäväksi ennen nukkumaanmenoa, jolloin se saa vaikuttaa koko yön iholla.
Ensimmäistä kertaa käytettäessä tuotetta kannattaa kokeilla pienelle alueelle ja katsoa miten iho reagoi. Mikäli iholla tuntuu pistelyä tai esiintyy punoitusta, nestettä kannattaa laimentaa, kunnes iho tottuu tähän ns. tiivistettyyn muinaiseen meriveteen. Magnesoria voi suihkuttaa minne tahansa, mutta silmiä ja limakalvoja tulee varoa. Laimennettuna se on hyvä deodorantti ja suuvesi.
Magnesor-öljyä voidaan käyttää myös erilaisissa kylvyissä. Sopii hyvin käytettäväksi myös mm. hieronnan tai vyöhyketerapian jälkeen.
Magnesor - luonnosta, puhtaasti
Magnesor - magnesiumkloridituotteet ovat puhtainta tunnettua nestemäistä magnesiumliuosta. Tämä farmaseuttisesti korkealaatuinen liuos on peräisin 1600 - 2000 metrin syvyydestä alueelta, joka on ollut muinaista Zechsteinin merenpohjaa nykyisen Alankomaiden pohjoisosassa (aito Zechstein inside). Tämä muinainen merivesi on säilynyt puhtaana ja koskemattomana ilman ja meriveden saasteilta 250 miljoonaa vuotta. Valmistusprosessi tapahtuu korkeiden laatustandardien mukaisesti ja on sertifioitu kansainvälisillä ISO 9001 ja ISO 14001 sertifikaateilla.
Ainesosat: vesi, magnesiumkloridi.
Magnesiumpitoisuus on suihkeessa 31%. 1 tl suihketta vastaa 2 g magnesiumkloridia
Määrä 200 ml Valmistaja Ancient Minerals