Kategoriat

Meiltä saat

Solgar hivenaineet, vitamiinit... Terranova hivenaineet, vitamiinit...

Maksutavat

Checkout - Oma maksutapa kaikille
Nopea toimitus jopa saman päivän aikana kun tilaat ennen klo 13.

x OIL BLEND 3-6-7-9 OMEGA luomu (250ml) TerraNova

Omega oil 3679 terranova
24,50€
Tuote on poistunut valikoimasta.

Tuotekuvaus

Terranova luomusertifioitu omegaöljy on laadukas ja erittäin terveellinen. Se sisältää Omega-3, 6 ja 9 rasvahappoja ihanteellisessa 2:1:1-suhteessa. Hamppuöljy on yksi parhaimpia kasviperäisten omega-3 -rasvahappojen lähteitä. Luomuoliiviöljyn rasvahapot ovat suurimmaksi osaksi monityydyttymättömiä omega-9 -rasvoja, niiden terveellisyys sydämelle johtuu mm. runsaasta polyfenolien määrästä. Tyrni taas on erinomainen omega-7 -rasvahappojen lähde.
EI SISÄLLÄ LISÄAINEITA TAI SÄILÖNTÄAINEITA, VEHNÄÄ, GLUTEENIA, SOIJAA, HIIVAA, MAIDON AINESOSIA TAI SOKERIA. SOPII KASVISSYÖJILLE JA VEGAANEILLE.

Annostus:

1-3 teelusikallista (5-15ml) päivässä ruokailun yhteydessä. Lisää esimerkiksi salaatteihin tai smoothieen. Älä kuitenkaan kuumenna tai käytä paistamiseen, sillä se tuhoaa rasvahappojen terveelliset ominaisuudet!

Luomu pellavansiemenöljy – Pellava sisältää erityisen paljon omega-3 rasvahappoja ja alfalinoleenihappoa ja on siksi ihanteellinen kompensoimaan ravinnon sisältämiä liian suuria määriä omega-6 rasvahappoja, joka on ongelma läntisissä kehittyneissä maissa.
Luomu hampunsiemenöljy – Hampun siementen sisältämä tyydyttymättömien/ tyydyttyneiden rasvahapposuhde on ihanteellinen, lisäksi se on yksi parhaimpia kasviperäisiä omega-3 rasvahappojen lähteitä. Sillä on miellyttävä pähkinämäinen maku, joka lisää sen arvoa ruuanlaitossa.
Luomu oliiviöljy – Suurin osa oliiviöljyn rasvahapoista on omega-9 monotyydyttymättömiä rasvoja. Sen arvo sydänystävällisenä öljynä johtuu todennäköisesti siitä, että öljy sisältää runsaasti polyfenoli-antioksidantteja ja siitä, että se tasapainottaa omega-6 öljyjen vaikutuksia haittaamatta kuitenkaan omega-3 öljyjen terveysvaikutuksia.
Luomu purasruohoöljy – Purasruohoöljy sisältää kaikkein eniten gammalinoleenihappoa (GLA), jonka tiedetään tasapainottavan naisten hormonitoimintoja. Se on myös hyödyksi ihon terveydelle ja sillä on monia muitakin terveysvaikutuksia.
Luomu riisinleseöljy – Riisinlese sisältää runsaasti erilaisia antioksidanttiyhdisteitä, kuten tokotrienoleja, tokoferoleja ja gamma oryzanolia.
Luomu tyrniöljy – Tyrnin hedelmäöljy sisältää kasviperäistä omega-7 rasvahappoa, josta on tullut erittäin suosittu terveyden ja kauneudenhoitotuotteissa. Öljy sisältää myös runsaasti polyfenolisia antioksidantteja.
Luomu tyrnin siemenöljy – Tämä öljy sisältää runsaasti fenolisia antioksidantteja, ja sen omega-3/omega-6 rasvahapposuhde on tasapainoinen.

Sisältö:

MAGNIFOOD LUOMUÖLJYSEKOITUS
 Luomu pellavansiemenöljy 66 %
Luomu hampunsiemenöljy 20 %
Luomu oliiviöljy 8 %
Luomu purasruohoöljy 3 %
Luomu riisinleseöljy 1 %
Luomu tyrnin marjaöljy 1 %
Luomu tyrninsiemenöljy 1 %
Tokoferoliuute 0,06 %