Kategoriat

Meiltä saat

Solgar hivenaineet, vitamiinit... Terranova hivenaineet, vitamiinit...

Maksutavat

Checkout - Oma maksutapa kaikille
Nopea toimitus jopa saman päivän aikana kun tilaat ennen klo 13.

x PUNARIISI + Q10 (120 kpl) Terveyskaista

Punariisi 120 tk uusi large
15,90€ 22,90€
  • 154,37€/kg
  • Pakkauskoko: 103g
Tuote on poistunut valikoimasta.

Tuotekuvaus

Punariisi + Q10 on monakoliini-K:ta sisältävä fermentoitu punariisivalmiste, sydämen ja verisuoniston hyvinvointiin. Ota Punariisi + Q10 osaksi sydänterveellistä elämäntapaa terveellisen ravinnon ja liikunnan lisäksi. Terveyskaistan Punariisiin on lisätty ubikinonia (koentsyymi Q10). Laktoositon, gluteeniton, hiivaton, soijaton.

Annostus

Päiväannos 2 tablettia.

2 tablettia sisältää:

Punariisivalmistetta 1100 mg
Monakoliini-K:ta 9,9 mg
Ubikinonia (Q10) 20 mg
Foolihappoa 400µg (*200%)
B6-vitamiinia 2,8 mg (*200%)
B12-vitamiinia 5µg (*200%)
*Osuus vuorokautisen saannin vertailuarvosta
Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja.

Ainesosat

Punainen riisi (Monascus purpureus-sienellä fermentoitu riisi), gelatiini, koentsyymi-Q10, paakkuuntumisenestoaineet (rasvahappojen magnesiumsuolat ja piioksidi), B6-vitamiini, foolihappo, B12-vitamiini.

Käyttörajoitukset

Raskaus, imetys, aktiivinen maksasairaus, hiiva-allergia, elinsiirto, alkoholismi. Henkilöiden, joille statiinit eivät ole sopineet, tulee tarkkailla mahdollisia lihaskipua tai lihasheikkoutta punariisin käytön aikana ja mikäli niitä ilmenee, punariisin käyttö tulee lopettaa. Punariisin käyttö tulee lopettaa tai tauottaa jos käytön aikana tulee vakava akuutti infektio, suuri leikkaus, trauma, vaikea aineenvaihdunnan, umpierityksen tai elektrolyyttitasapainon häiriö tai huonossa hoitotasapainossa oleva epilepsia.

Punariisin vaikutustapa on samankaltainen kuin kolesterolia alentavien statiinien, eikä sitä tule käyttää yhdessä lääkärin määräämien kolesterolilääkkeiden kanssa. Punariisin käyttö tulee aina ilmoittaa lääkärikäynnin yhteydessä.

Usein kysyttyä

K: Voiko punariisia käyttää verenohennuslääkkeiden kanssa?
V: Punariisi+Q10 ei vaikuta verenohennuslääkkeiden tehoon.

K: Voiko henkilöt, joille statiinit eivät sovi, käyttää Punariisi+Q10:tä?
V: Yleensä Punariisi+Q10 sopii myös henkilöille, joille statiinit ovat aiheuttaneet lihasoireita. Mikäli punariisin käytön aikana tulee selittämätöntä lihaskipua tai heikkoutta, on punariisin käyttö lopetettava.

K: Voiko punariisiä käyttää yhdessä kolesterolia laskevien kuituvalmisteiden kanssa?
V: Kyllä voi. Ko. valmisteet tulee ottaa eri aikaan ja mikäli kyseessä on lääkärin määräämä valmiste, sopivuuden voi kysyä hoitavalta lääkäriltä.

K: Voiko Punariisi+Q10 käyttää pienenmpää määrää kuin on suositeltu?
V: Punariisi+Q10 teho on yksilöllinen ja tulee varmistaa kolesterolin mittauksin n. 6 viikon kuluttua aloituksesta tai annoksen muutoksesta. Joillekin henkilöille suositusta pienempikin annos voi riittää tavoitteesen pääsemiseen yhdessä terveellisen ruokavalion ja elintapojen kanssa.