Kategoriat

Meiltä saat

Solgar hivenaineet, vitamiinit... Terranova hivenaineet, vitamiinit...

Maksutavat

Checkout - Oma maksutapa kaikille
Nopea toimitus jopa saman päivän aikana kun tilaat ennen klo 13.

x RIISIPROTEIINIJAUHE Natural Luomu (750g) SunWarrior

Sun warrior classic natural
46,80€
Valitettavasti tuote on väliaikaisesti loppunut.

Tuotekuvaus

Maustamaton täysjyväriisiproteiinijauhe, jossa proteiinien osuus on 98 %. Sisältää kaikki 9 välttämätöntä aminohappoa ja lisäksi muita 9. Tuote on biofermentoitu, eli se on valmistettu alhaisessa lämpötilassa luonnollisen entsyymiprosessin avulla. Tuote on silkkisen hienoa rakenteeltaan, maku on hyvä ja se sekoittuu hyvin juomiin ja smootheihin. Ei -GMO aineksia, hypo-allergeeninen. Väri, koostumus, maku ja muut ominaisuudet voivat vaihdella.

Sun Warrior – proteiini on valmistettu siten, että kaikki tärkeä aines korkealaatuisesta ruskeasta kokojyväriisistä on säilytetty. Ruskean kokojyväriisin kuori, riisilese on ns. superfood itsessään – ja on se on iso osa tätä tuotetta. Valmistusprosessissa riisinjyvät ensin idätetään, jolloin niiden entsymaattinen toiminta käynnistyy, vitamiinit ja mineraalit tulevat ”elävään” muotoon ja kaikki ravinnepitoisuudet nousevat satoja prosentteja. Tämän jälkeen idätetty riisi soseutetaan ja kasviperäisillä entsyymeillä hajotetaan tärkkelys, jolloin jäljelle jää kaikki ravintoaineet ja proteiini. Prosessi pysäytetään kun massan proteiinipitoisuus on 85%, jonka jälkeen massa kuivataan jauheeksi. Tuloksena käsittämättömän ravinnerikas täydellinen proteiini, joka on käytännössä superfood ja proteiini samassa purkissa.

Ainesosat:

Ruskea kokojyväriisin proteiini. 100% raaka riisiproteiini.

1 mittalusikka (21g) sisältää:

Hiilihydraatteja 2g, proteiinia 17g, kalsiumia 60mg, rautaa 3mg, natriumia 25mg. Ei lisättyä sokeria.

Aminohappoja yhdessä mittalusikallisessa:

Alaniini 833 mg
Arginiini 1159 mg
Aspartaatti 1547 mg
Kystiini 408 mg
Glutamiinihappo 2926 mg
Glysiini 536 mg
Histidiini 380 mg
Isoleusiini 991 mg
Leusiini 1547 mg
Lysiini 870 mg
Metioniini 391mg
Fenylialaniini 745 mg
Proliini 1037 mg
Seriini 836 mg
Treoniini 808 mg
Tryptofaani 266 mg
Tyrosiini 697 mg
Valiini 1023 mg

Annostus:

1 mittalusikka (21 g) sekoitetaan n. 3 dl veteen tai muuhun juomaan ja sekoitetaan. Säilytetään jääkaapissa ja käytetään saman päivän aikana. Pakkauksessa on noin 47 annosta.