Kategoriat

Meiltä saat

Solgar hivenaineet, vitamiinit... Terranova hivenaineet, vitamiinit...

Maksutavat

Paytrail Maksutavat
Nopea toimitus jopa saman päivän aikana kun tilaat ennen klo 13.

x SEESAMTAHNA TAHINI TUMMA (400g) Foodin

Tahini tumma 400g foodin
4,50€
Tuote on poistunut valikoimasta.

Tuotekuvaus

p.e.1/2024
TUMMA TAHINI ON TRENDIKÄS SEESAMINSIEMENISTÄ VALMISTETTU TAHNA. Tahini on yksi tämän hetken trendikkäimpiä ja suosituimpia ruoanlaiton piristäjiä. Foodinin tumma luomulaautinen tahini eroaa mustasta ja vaaleasta tahinista hieman täyteläisemmän arominsa vuoksi.
Tahinissa käytetyt seesaminsiemenet ovat tunnettuja runsaista ravinteistaan joita ovat mm. kalsium, magnesium ja seleeni. Tummassa tahinissa kalsiumpitoisuus on vielä korkeampi kuin vaaleammissa versioissa.

KÄYTÄ NÄIN

Käytä tahinia osana hummusta ja ruoanlaittoa kuten vaikkapa nuudeleiden tai uunijuuresten kastikkeena tai erilaisten kastikkeiden maustajana. Tahini on omiaan myös uunijuuresten kastikkeena. Kokeile dippailla tahiniin kasviksia kuten kurkkua, paprikaa, varsiselleriä, porkkanaa ja omenaa. Aromaattinen tahini toimii myös makeiden herkkujen seassa. Mausta esimerkiksi makea smoothie tai keksi- sekä brownietaikina aromikkaalla tahinilla.
TUMMA TAHINI:

VALMISTUS

Käytämme tahinimme valmistuksessa ainoastaan ainoastaan luomulaatuisia seesaminsiemeniä. Valmistus tapahtuu omalla tehtaallamme Vaajakoskella perinteistä stone ground- eli kivimylly -menetelmää käyttäen. Tässä tuhansia vuosia vanhassa valmistusmenetelmässä kaksi suurta myllynkiveä jauhavat siemeniä muutaman päivän ajan. Pitkä ja hellävarainen valmistusaika sekä alle 42 asteen lämpötila takaavat sen, että seesaminsiementen ravinteet säilyvät lopputuotteeseen asti. Valmistusmenetelmämme vaikuttaa suuresti myös siementahnan samettiseen ja pehmeään koostumukseen, mistä olemmekin saaneet runsaasti kiitollista palautetta asiakkailtamme.
Tahini säilyy avattuna huoneenlämmössä noin 3 kk ajan. Sulje kansi tiiviisti ja säilytä valolta suojassa.

Huom!

Pakattu tehtaassa, jossa käsitellään pähkinöitä (cashew-, para-, pekaani-, pistaasi-, macadamia-, hassel- ja saksanpähkinöitä) mantelia ja seesaminsiemeniä.