Kategoriat

Meiltä saat

Solgar hivenaineet, vitamiinit... Terranova hivenaineet, vitamiinit...

Maksutavat

Checkout - Oma maksutapa kaikille
Nopea toimitus jopa saman päivän aikana kun tilaat ennen klo 13.

x UBIKINONI Q10 150 mg (180 kaps) Vida

Ubikinoni q10 vida
44,50€ 49,90€
Valitettavasti tuote on väliaikaisesti loppunut.

Tuotekuvaus

Suomessa valmistettu vahva Q10 valmiste lisääntyneeseen ubiquinonin tarpeeseen. Ubiquinoni eli koentsyymi Q10 on elimistön itse tuottama rasvaliukoinen, vitamiinin kaltainen aine. Ubiquinonia voidaan ajatella elimistön omana energialähteenä, sillä Ubiquinonilla on tärkeä merkitys erityisesti lihassolujen energian tuotannossa. Ubikinonilisästä hyötyvät erityisesti iäkkäät ihmiset ja urheilijat, sillä iän myötä ja kovassa rasituksessa ubikinonitasot laskevat ja kehon toiminta häiriintyy. Ravintolisä. Pieni, helposti nieltävä kapseli. Energiaa elämään. Ikääntyville ja aktiiviliikkujille.

Ravintosisältö

Näringsvärde   1 kapseli   2 kapselia   RDA %*
Ubikinonia (Koentsyymi Q10)   150 mg   300 mg   **

Ainesosat:

Auringonkukkaöljy, ubikinoni (Koentsyymi Q 10), liivate (sika), kosteudensäilyttäjä (kasviperäinen glyseroli), vesi, sakeuttamisaine (piidioksidi), väri (sokerikulööri).

Annostus:

1 -2 kapselia päivässä. Tuote ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää.

Pakkauskoko:

180 kaps. / 130 g

Säilytys:

Huoneenlämmössä, auringonvalolta ja kosteudelta suojattuna. Ei lasten ulottuville.

Miksi Ubiquinoni on tärkeä?

Elimistö muodostaa Ubiquinonia maksan toimesta. Ubiquinonin tuotanto vähenee kuitenkin ikääntymisen myötä, mutta myös kolesterolilääkitys, fyysinen ja henkinen stressi, runsas alkoholin käyttö, tupakointi ja sairaudet vähentävät sen muodostumista. Erityisesti kolesterolilääkkeitä ja punariisiä käyttävien kannattaa nauttia ubikinonia ravintolisän muodossa. Tämä tukee ja korvaa elimistön omaa, niukkaa ubiquinonin tuotantoa.