Kategoriat

x VIHREÄ LINSSI - luomu (500 g) Aduki

Tuotekuvaus
Vihreät linssit soveltuvat ruoanlaittoon ja liotettuina idätykseen. Koostumukseltaan kiinteissä linsseissä on häivähdys viherpippurin makua. Sisältää 250.0 mg /100g tryptofaania.
Aineosat
Vihreä Linssi, luomu
Käyttö
Vihreitä linssejä voi käyttää mm. salaatteihin, keittoihin, patoihin, paistoksiin sekä jauhettuna kasvispihveihin. Linssimuhennos sopii hyvin myös piirakoiden ja tacojen täytteeksi.
Keittoaika: n. 30 min. ilman liotusta (1 osa linssejä + 2 osaa vettä). Muutaman tunnin liotusta suositellaan.
Kolesteroliton, soijaton, makeuttamaton, luontaisesti gluteeniton, maidoton, laktoositon, suolaton, laktovegetaarinen, vegaaninen, lakto-ovo-vegetaarinen, munaton k.. fineli.fi
Tryptofaani on ihmiselle välttämätön aminohappo, jota on saatava ravinnosta. Tryptofaania tarvitaan muiden aminohappojen tavoin proteiinien rakennusaineina. Lisäksi siitä muodostuu elimistössä mm. hermoston välittäjäaineena toimivaa serotoniinia, pimeähormonina tunnettua melatoniinia sekä niasiinia. Tryptofaanin lähteitä ravinnossa ovat esimerkiksi maitotuotteet, munat ja soijatuotteet.
Turkki
(9.00€/kg)