Kategoriat

Meiltä saat

Solgar hivenaineet, vitamiinit... Terranova hivenaineet, vitamiinit...

Maksutavat

Paytrail Maksutavat
Nopea toimitus jopa saman päivän aikana kun tilaat ennen klo 13.

ACEROLA C-VITAMIINI (80kaps) Natura Media

Natura media acerola c 80kaps
11,90€ 15,90€
  • 228,85€/kg
  • Pakkauskoko: 52g
kpl 

Tuotekuvaus

100 % luonnollinen C-vitamiini. Uutettu suoraan acerolakirsikoista. Acerolakirsikan (Malpighia glabra L.) C-vitamiinipitoisuus on yksi korkeimpia, mitä on löydetty kasvikunnasta. Natura Median Acerola C kapselit sisältävät 100 % luonnollista C-vitamiinia, jonka lähteenä on aito acerolakirsikkauute. Luonnollinen C-vitamiini on korkean biosaatavuuden muodossa, eli se on valmiina kehon käyttöön. Natura Median Acerola C valmistetaan omassa tuotannossamme Raisiossa. Se on vegaaninen tuote, joka ei sisällä gluteenia, maitoa, soijaa tai kananmunaa.

Käyttöohje

1-3 kapselia päivässä veden kanssa.
Annostusta ei saa ylittää. Säilytettävä lasten ulottumattomissa. Säilytä kuivassa, alle +25 °C.

Sisältää: 1-3 kaps.

Acerolauute 550-1650 mg
josta C-vitamiinia 93,5-280,5 mg 351%*
*% vuorokautisen saannin vertailuarvosta
Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja.

‍Ainesosat:

Acerolauute (Sveitsi), kapseli (hydroksipropyylimetyyliselluloosa), paakkuuntumisenestoaine (kasvirasvahappojen magnesiumsuolat).

Acerolauutteen alkuperä

Natura Median Acerola C-kapseleissa käytetty acerolauute on uutettu Sveitsissä. Itse hedelmät on viljelty Koillis-Brasiliassa perheiden omistamilla farmeilla, jotka pidetään tarkoituksella pieninä biodiversiteetin suojelemiseksi. Farmit hyödyttävät paikallisia yhteisöjä, sillä viljelijöille maksetaan reilu korvaus hedelmistä ja yhteisöissä tehdään muutakin hyödyllistä työtä, esim. ylläpidetään kouluja.
Sadonkorjuuta tehdään puista sitä mukaa kun hedelmät saavuttavat optimaalisen kypsyyden – kun hedelmä on juuri muuttumassa vihreästä punaiseksi, sen C-vitamiinipitoisuus on korkeimmillaan. Puussa on samaan aikaan kaikkien kypsyysvaiheiden hedelmiä: kukkia, raakileita ja sopivan kypsyyden saavuttaneita hedelmiä.