Uutiset

Hyvästi nivelkivut¹ – ”Saan taas nauttia harrastuksistani”

Hyvästi nivelkivut¹ – ”Saan taas nauttia harras...

Nivelkipu on yksi yleisimmistä vaivoista Suomessa, ja siitä kärsii jopa yli miljoona suomalaista. Se voi heikentää merkittävästi elämänlaatua, mutta onneksi nivelten hyvinvointia voi tukea monin tavoin. Oikeanlainen ravinto ja liikunta...

Hyvästi nivelkivut¹ – ”Saan taas nauttia harras...

Nivelkipu on yksi yleisimmistä vaivoista Suomessa, ja siitä kärsii jopa yli miljoona suomalaista. Se voi heikentää merkittävästi elämänlaatua, mutta onneksi nivelten hyvinvointia voi tukea monin tavoin. Oikeanlainen ravinto ja liikunta...

Mikä tekee Nattokinaasi NSK-SD:stä ainutlaatuisen?

Mikä tekee Nattokinaasi NSK-SD:stä ainutlaatuisen?

Nattokinaasi on ruokaperäinen entsyymi jota saadaan fermentoiduista soijapavuista. Entsyymi on eristetty japanilaisesta perinneruoasta nimeltä natto. Natto valmistetaan fermentoimalla keitettyjä soijapapuja Bacillus subtilis natto-bakteerin avulla. Papuja käytetään noin vuorokausi, kunnes niihin...

Mikä tekee Nattokinaasi NSK-SD:stä ainutlaatuisen?

Nattokinaasi on ruokaperäinen entsyymi jota saadaan fermentoiduista soijapavuista. Entsyymi on eristetty japanilaisesta perinneruoasta nimeltä natto. Natto valmistetaan fermentoimalla keitettyjä soijapapuja Bacillus subtilis natto-bakteerin avulla. Papuja käytetään noin vuorokausi, kunnes niihin...

AIVOT TARVITSEVAT OIKEITA RASVOJA

AIVOT TARVITSEVAT OIKEITA RASVOJA

Aivoissa on yli 80 miljardia aivosolua. Aivojen tiedetään muovautuvan jatkuvasti, ja ruokavaliota säätämällä voi auttaa aivoja aktivoitumaan ja uusiutumaan. Noin 60 % aivoista on lipidejä eli rasvayhdisteitä. Aivoille tyypillisiä ovat...

AIVOT TARVITSEVAT OIKEITA RASVOJA

Aivoissa on yli 80 miljardia aivosolua. Aivojen tiedetään muovautuvan jatkuvasti, ja ruokavaliota säätämällä voi auttaa aivoja aktivoitumaan ja uusiutumaan. Noin 60 % aivoista on lipidejä eli rasvayhdisteitä. Aivoille tyypillisiä ovat...