Kategoriat

Meiltä saat

Solgar hivenaineet, vitamiinit... Terranova hivenaineet, vitamiinit...

Maksutavat

Paytrail Maksutavat
Nopea toimitus jopa saman päivän aikana kun tilaat ennen klo 13.

ACTIVE COLLAGEN kollageeni, msm, boswellia (210g) Planet Paleo

Planet paleo active collagen 210g
39,80€ 49,90€
  • 189,52€/kg
  • Pakkauskoko: 210g
kpl 

Tuotekuvaus

Eettinen ja korkealaatuinen kollageenijauhe. Aktiiviseen elämäntyyliin. Sisältää rustoa ja sidekudoksia tukevia ravintoaineita. Sisältää noin 35 annosta. Sisältää mm. kollageenia, glukosamiinihydrokloridia, celadriinia, metyylisulfonyylimetaania (MSM), boswelliaa, inkivääriä, C-vitamiinia, ruusunmarjaa ja kurkumaa.

Tuotekuvaus

Planet Paleo Active Collagen on ainutlaatuinen, laadukas ja eettinen kollageenijauhesekoitus aktiiviseen elämäntyyliin. Jauhesekoitus sisältää kollageenin lisäksi mm. suosittua boswelliaa, joka tukee nivelten toimivuutta.

Kollageeni on ihon hyvinvoinnille elintärkeä proteiini ja sen luontainen tuotanto alkaa hidastua pikkuhiljaa jo noin 25-vuotiaana ja lakkaa kokonaan noin 50-vuotiaana. Samalla kollageenin rakenne heikentyy. Kollageenin väheneminen hidastaa esimerkiksi nivelten, jänteiden, rustojen, ihon, hiusten ja kynsien uusiutumista sekä joustavuutta.
Planet Paleo Active Collagen -kollageenijauhe on elimistölle valmiiksi otollisessa muodossa
Huomioi tämä Planet Paleo Active Collagen -valmistetta käyttäessäsi:
Suositeltua vuorokausiannostusta ei saa ylittää.
Ravintolisä ei korvaa monipuolista ruokavaliota ja terveitä elämäntapoja.
Raskaana oleville ja imettäville vain lääkärin tai terapeutin ohjeesta.

Ainesosat:

Hydrolysoitu kollageeni (naudan), glukosamiinihydrokloridi, celadriini, metyylisulfonyylimetaani (MSM), boswellia, inkivääri, C-vitamiini, ruusunmarja, kurkuma, mangaaniglysinaatti, natriummolybdaatti, luonnollinen appelsiiniaromi, ksylitoli.

Käyttöohje:

1,5 mittaa sekoitetaan 200 ml vettä ja juodaan joko erillään aterioinnista tai aterioinnin yhteydessä.

Ravintosisältö:

Primal Blend:
Kollageeni (naudan) 3250mg
Boswellia Resin 100mg
Inkiväärinjuuri 100mg
Ruusunmarja 100mg
Kurkumanjuuri 50mg
Glukosamiini 1000mg
Celadrin 200mg

Co-Active Formula:
Glukosamiini 1000mg
Celadriini 200mg
MSM 200mg
C-vitamiini 100mg (125% VSV)
Mangaani 5mg (250% VSV)
Molybdeeni 100mcg (200% VSV)
Valmistusmaa:
Yhdistynyt kuningaskunta

Säilytys:

Kuivassa ja auringolta suojassa. Säilytettävä lasten ulottumattomissa.

Lisätietoa:

Planet Paleo hyödyntää paleo-ruokavalion parhaita periaatteita ja onkin päivittänyt ne entistä ehommiksi, 2000-luvulle istuviksi. Eettisesti tuotetut Planet Paleo kollageeni- ja luuliemivalmisteet ovat korkealaatuisia, maistuvia ja kaikin puolin mukavia käyttää.

Naturopaatti Ben Shoulerin kehittämissä tuotteissa yhdistyvät perinteinen esi-isiemme ruokavalio sekä tämän päivän tieteellinen ymmärrys kehomme ravitsemustarpeista. Kokonaisvaltaisesti koostetut tuotteet sisältävät eettisesti tuotettua kollageenia (niityllä laiduntaneen lehmän tai kestävästi pyydetyn kalan kollageeni) yhdistettynä synergisesti toimiviin ravintoaineisiin.

Planet Paleon kollageenijauheet ovat hydralysoituja eli valmiiksi pilkottuja. Elimistö pystyy hyödyntämään tämänkaltaiset kollageenipeptidit paremmin, kuin tavallisen kollageeniproteiinin, sillä ne ovat elimistön aminohappoprofiilille jo valmiiksi sopivassa muodossa.

Planet Paleon kollageenijauheet ovat hydralysoituja eli valmiiksi pilkottuja, mikä tarkoittaa sitä, että ne ovat kollageenipeptidejä. Elimistö pystyy hyödyntämään tämänkaltaiset peptidit paremmin, kuin tavallisen kollageeniproteiinin, sillä ne ovat elimistön aminohappoprofiilille jo valmiiksi sopivassa muodossa.

Planet Paleon kollageenivalmisteet ovat huippulaatuisia ja hyvänmakuisia. Kokonaisvaltaisesti koostetut tuotteet sisältävät eettisesti tuotettua kollageenia niityllä laiduntaneen naudan tyhdistettynä synergisesti toimiviin ravintoaineisiin.

Planet Paleo Active Collagen -kollageenijauheen pääasialliset hyödyt:

Sisältää rustoa ja sidekudoksia monipuolisesti tukevia ravintoaineita, jotka auttavat pysymään aktiivisena ympäri vuoden.
Sisältää C-vitamiinia, joka edistää normaalia kollageenin muodostumista rustojen normaalia toimintaa varten sekä mangaania, joka edistää sidekudosten normaalia toimintaa.
Glukosamiini ja MSM-rikkiyhdiste ovat nivelruston proteiinien rakennusaineita.
Runsaasti antioksidantteja sisältävällä kurkuma edistää nivelten terveyttä ja auttaa ylläpitämään nivelten joustavuutta.
Boswellia on yrttikasvi, jota on käytetty jo tuhansia vuosia ylläpitämään nivelten toimivuutta.
Tuote sisältää myös muita nivelten suosikkeja, kuten C-vitamiinipitoista ruusunmarjaa sekä inkivääriä.